vineri, 1 aprilie 2016

Pompa rezervor ford focus 1 8 tdci

Oferte pentru pompa rezervor ford focus 1. Piese - Accesorii Autoturisme. Tutorial inlocuire pompa benzina ford focus fara demontarea rezervorului. TDCi 1cp online pe AltGrad!


Pompa rezervor ford focus 1 8 tdci

Descopera promotia la 3lei livrare gratuita garantie si plata in rate. Ai pompa de alimentare in rezervor care trimite direct in pompa de injectie , nu exista alte. Avem in stoc motor complet ambielat, cutie de . Livram prin curier rapid in toata tara. Oferim factura si garantie.


Producator: ELRING Cod producator: 028. Locuri de munca pe InstantJob. Informatii despre piese ford focus 1. A avut o problema asemanatoare un prieten, dar el are motor 1. Fie pompa din rezervor de joasa presiune, fie cea de inalta. Vand suport interior usita rezervor ford C-Max.


Pompa rezervor ford focus 1 8 tdci

Comercializam pompe de benzina din dezmembrari import Germania pentru modelele: Ope. Combustibilul este tras din rezervor de pompa de transfer, filtrat și furnizat pompei de . Daca mondeo tdci are sau nu are acest debitmetru si cam unde se afla? TDCI -Pierderea puterii -Turbo, pompa de ulei -Scurgeri de motorină pe la. Vezi Capac rezervor (pagina 132).


Selecteaza o categorie de produse. Ford - Focus - Focus IV Active Wagon, Focus IV Active Hatchback, Focus IV Wagon, Focus IV. FORD FOCUS Manual de utilizare.


Orice pompă de combustibil trage din rezervor o cantitate de carburant mai mare decât cea. La Diesel , situaţia e mai simplă: alimentaţi cu motorina a cărei specificaţie. Ford Focus este o mașină compactă produsă de Ford și vândută pe.


Tdci nici o problemă apărută la pompă sau injectoare. Set curea distributie cu pompa apa Ford Original Focus C-Max, . Ca să poţi face o estimare e suficient să-ţi cunoşti consumul mediu şi capacitatea rezervorului. De vreo luni porneste tot mai greu motorul ( diesel aspirat cod JP), la inceput. Am verificat motorina vine la pompa , filtrul de motorina l-am.


Pompa rezervor ford focus 1 8 tdci

Verifica toate racordurile de cauciuc incepand de la rezervor si pana la pompa. La vehiculele cu motor diesel , turometrul de combustibil. Pompã spãlãtor, jeturile încãlzite ale spãlãtorului. La cele cu pompa de joase in rezervor si pompa de inalte facuta cu simt. Eu am folosit Metabond la Ford 1. Mentionez Hyundai Santa fe diesel 1cp.


Turbo quatro am schimbat turbo dara am o. Fumul gri =)) AMUZANTI TARE ASTIA… de la pompa de frana pana la. Am un passat diesel 20scoate fum alb mult la pornire si masina tremura putin. Serbia rezervorul e pe terminate si scoate acel fum.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare