miercuri, 30 noiembrie 2016

Resoftare auto timisoara

Resoftare în Timisoara OLX. Servicii Auto - Transporturi Servicii Auto. NOU : cel mai ieftin si cel mai rapid serviciu de recuperari date din Timisoara ! PROPRIETAR VAND VW SHARAN 1. TDI FAMILY Masina are urmatoarele . Testare dyno, inainte si dupa modificari. Mapare piggyback si standalone ECU. La iunie am facut resoftarea in bucuresti, dupa ce am inlocuit la motorul.


Dupa ce s-a incarcat softul am iesit in probe, masina s-a comportat . Pregatirea temeinica in domeniul auto precum si nivelul ridicat de expertiza in domeniu, stau la baza reprogramarilor . Imbunatatirea performantelor motorului prin modificarea softului. Raspuns mult mai rapid al . Hunedoara - Lugoj - Timisoara - Arad , daca sunt doritori prin zona . Remaparea OBD se face rescriind chipul original prezent in masina ,. Face-ti o diagnoza masinii dvs. Text Box: CHIPTUNING CIPTUNING RESOFTARE ECOTUNING TUNINGCHIPTUNING CIPTUNING RESOFTARE ECOTUNING TUNINGCHIPTUNING . De ce sa imi resoftez masina la voi? Produsele software pe care. Cat dureaza o operatiune de resoftare ? Doc, de la obdtuning bucuresti.


Dupa indelungi dezbateri daca merita sau nu mi-am resoftat X5-ul. Cati km ai mers cu masina de la resoftare si pana acum? Un numar de contact pentru Timisoara aveti? Masina a devenit o fiara dezlantuita, la care orice distanta devine de neapreciat. ECO Oferim clientilor nostri o gama.


Masina a aparut deja de peste ani de zile si m-am gandit sa deschid acest thread. Hybrid Vehicle Control ECU) ce controleaza atat sistemul hibrid cat si cutia de viteze. Datorita programarii improprii a acestei . Cumpara testere si echipamente de diagnoza auto de la eMAG. Preturi incepand de la numai 11.


Pana in acest moment, masina ta a fost un lup in blana de oaie. Pentru o schimbare notabila la masina dumneavoastra si un plus de putere si cuplu, . Stie cineva prin Timisoara unde se face resoftare si un pretz? Pentru curs autorizat de Electrician Electronist Auto , cu diploma recunoscuta ANC,. COMPONENTA PROGRAMULUI: Programul de . Norma Ceste cea pentru FAP insa nicio masina noua sau cvasinoua care nu consuma ulei in cantitati industriale, de peste 2-litri intre . Optimizările de software realizate de echipa de ingineri Polestar aduc performanțe de top fără a pune în pericol siguranța pasagerilor din mașina ta. Astfel, destul de discret, constructorul auto a procedat la o serie de.


CP , susţine că după resoftare s-a trezit că motorul trepidează numai la . Si eu sunt in aproximativ aceasi situatie cu masina sotiei, tot 1. Am dus azi maşina la cineva care se ocupă numai de bmw-uri şi are şi. Salut baieti am un amic care se lauda ca si-a resoftat solenza lui ,Comfort este posil asa ceva ? Sa incercam sa intelegem ce inseamna un plus de putere la masina. Ingrijire si intretinere auto. Discutii despre asigurari si daune auto.


Oferte permanente de interes general, din domeniul auto. You do not have the required permissions to view the files attached to this post. Aceasta categorie contine magazine GSM in Timisoara.


Sunt incluse numele, adresa, datele de contact, posibilitatea de filtrare in functie de operatori si serviciile . XENON HI alarme auto , . Suntem dealeri TCM TURBO pentru chiptuning si resoftare auto , distribuitori kit xenon, alarme auto , accesorii. Tu te gandesti sa bagi alt soft pe masina sau sa bagi un chip tuning ca asta. Sa nu confundam chiptuning-ul( resoftare , remapare ECU) cu Powerbox. Efectuez actualizare ( resoftare ) a modulului de CAN Gateway la modelele auto VW, Skoda. Chiptuning inseamna ca se.


Intrebarea ar fi daca cineva cu Outlander 2. Did si-a facut resoftare in. Unde in TIMISOARA , as putea apela pt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare