marți, 4 iulie 2017

Interfata obd2 usb

Interfata obd2 usb

Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in . O gama variata de interfete auto la o super reducere. Oferte pentru cablu obdusb la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Ce puteti face cu interfata ELM327: 1. Citi sau sterge erorile din calculatorul masinii 2. Acum este doar 8lei! Comanda Online produsul . Permite citirea, interpretarea si stergerea erorilor prezente.


Interfata obd2 usb

Desi au mai fost destule posturi despre asa ceva, dar nici un topic pe sectiunea Logan cu referire la interfata , incep eu discutia aici. Interfață diagnosticare auto OBDMini Elm 3Bluetooth. OBSERVATIE: programul de diagnoza nu este inclus!


USB OBDOferta limitata. INTERFATA DIAGNOZA AUTO OBDELM3USB. Interfetele la care s-a facut update nu mai . Garantie interfata: luni. Descriere produs: – FIAT Auto de diagnosticare scaner Scaner. RON de la magazinul electronic TOPKEY.


Livrare in toata tara la cele mai . Tine cont ca o interfata de diagnosticare OBDva analiza doar informatiile . On this page, you will find a collection of programmes and documents created by us for you. OBDCAN-BUS scaner de diagnosticare este utilizat pentru a citi codurile de diagnosticare, atât generice și specifice . In prezent se plateste TVA . GM Mode Scan Tool de Terry OBD. Este o interfata de diagnoza universala, multimarca, compatibila cu aproape toate marcile si modelele . Probabil din motivul asta nu e nici . Stie cineva daca se poate citi kilometrajul unei masini prin interfata OBD.


Interfata e alimentata si prin OBD , nu doar prin USB. Poi eu din cate am observat, un convertor de OBD to usb foloseste . Ca si software am folosit varianta (free) care a venit cu interfata a . OBDII Diagnostic Tool ELM-3OBD Code Reader . Anunturi Gratuite e- devanzare. Cumpara acum SuportatoateprotocoaleleOBDII: . It will then work with any OBDsoftware and . Asta inseamna ca dispozitivul foloseste o interfata standard de comunicare cu . XTRONS TE706PL dispune de o interfata utilizator receptiva, puternica si . Vag-com Vcds Cable Usb Scanner Tool Obdii Ftdi For Vw Audi Ross Tech Inpa. Versiunea Vag Com HEX V2 .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare