miercuri, 18 aprilie 2018

Parbriz ford focus 2

Parbriz ford focus 2

VULCANIZARE (include petic si solutie). SCHIMBAT BUTUC, JANTA SAU SPITE (include demontat si montat anvelopa si camera, despitat, spitat si centrat). Activitatea pe care o desfasuram este sintetizata prin oferirea unui pret corect pentru produse si servicii de calitate, ce se bazeaza pe solutii performante si . Iulius Service Auto Constanta vinde si echilibreaza cauciucuri roti auto, marci bune, preturi ieftine, Continental, Pirelli, echilibrarea inclusa in pret. Preturi de servicii pentru diverse reparatii, suduri, vopsiri, echilibrari ale jantelor practivate de. Schimb anvelope vară/iarnă . In pretul afisat mai sus nu sunt incluse serviciile de vulcanizare.


Parbriz ford focus 2

Lucram cu piese de schimb de buna calitate si la preturi mici. Service-ul Adrian Trans este unul dintre cele mai mari service-uri din zona Vaslui. Pentru a obtine mai multe detalii despre serviciile oferite precum si pentru obtinerea unui pret personalizat in functie de nevoile dumneavoastra, va rugam sa ne . Oferim intreaga lista de servicii necesara anvelopelor dumneavoastra, la cele mai accesibile preturi de pe piata, in cel mai scurt timp.


Demontatul si Echilibratul nu ma mira, asta e pretul pietei, DAR. A, s-a infiintat in anul 1995. De-a lungul timpului a evoluat vizibil, in . Vulcanizarea de pe strada Vladeasa nr.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare