vineri, 15 iunie 2018

Cheie bieleta directie

Cheie bieleta directie

Cumpara cheie bieleta directie online pe eMAG. Comanda Acum si ai Livrare Rapida si Retur simplu! Alege dintr-o gamă variată de . Oferte pentru cheie pentru bieleta directie la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Cumpără cheie pentru bieleta directie de la unul din magazinele noastre. Cheia pentru bielete de directie se foloseste pentru demontarea bieletelor de directie in spatiu putin accesibil.


Informații despre stoc: Se poate comanda. Scule pentru auto Scule pentru directie. Fabricat din oțel aliat . Produsul cheie - bielete-directie vandut de catre smarttools.


Acest dispozitiv este utilizat pentru demontarea si montarea rapida a bieletelor de directie. Bieleta de direcţie este o bară de metal cu un capăt oscilant, având. Se foloseste pentru dezmontarea de bielete directie cu spatiu putin accesibil si dimensiuni . De exemplu, la unele bielete trebuie cheie de , nu prea se . Cu o cheie de teeva,din aia de instalator poti sa le desfaci usor.


Dimensiunea piulitei bieletei de directie : - mm. Stoc: sunati pentru confirmare. Pret Accesibil Livrare Rapida si Drept de Retur doar la Timoshop. Preturi competitive si livrare rapida.


Descriere Comentarii (0). Inapoi la: Chei de bieleta. Cancel Display all pictures. Pentru a putea schimba capul de bara si bieleta de directie la Subaru. Mărci disponibile de Bieleta , directie pentru VW JETTA online, în mod mai convenabil și profitabil decât cu amănuntul.


Cheie bieleta directie

Comparați prețurile noastre cu cele . Cheie demontat bieletele de directie. Piese Auto Originale si Aftermarket - piese, bielete directie : FORD FOCUS III limuzina 1. BIELETA DIRECTIE de la Piese-Shop.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare