miercuri, 24 aprilie 2019

Anulare dpf ford focus 2

Astazi am avut in lucru pentru anularea filtrului de particule doua modele Ford Focus 1. Ca urmare a numarului mare de modele Ford Focus 1. Părere anulare DPF postări oct. Chiptuning, diagnoza, remediere probleme. Probleme dpf , emulator de postări apr. Mai multe rezultate de la forum. Eliminare filtru de particule.


Clientul a venit cu masina in limitare (limp mode) din cauza . Propietarul unui autoturism Ford Focus II s-a prezentat la noi cu martorul motor aprins, dupa diagnosticare am constat ca filtru de particule era infundat si, dupa o. Anulare DPF Ford Focus C-Max 1. Regenerare curatare anulare filtru particule dpf off egr off. Resoftare putere chiptuning stage dpf off anulare filtru particule. Auto, moto si ambarcatiuni Vehicule pentru dezmembrare. Filtru particule gaurit Ford Focus 1. Dar, din cand in can filtrul de particule DPF se umple.


In anglia am trecut MOT cu un ford diesel cu catalizator golit si sudat, si egr. Precizez ca am schimbat si cele doua( ) furtunase care pornesc din senzor catre filtru. Tag archive: anulare filtru particule ford focus.


Anulare dpf ford focus 2

Aceasta operatiune de anulare a DPF -ului (FAP) este acelasi ca al unei operatiuni de . Nu intru in detalii si alte polemici, cand mi-am luat Ford Focus ,. Am cautat solutii , cele mai multe erau de anulare fizica a filtrului si o. Din simplul motiv ca, desi sunt destule service-uri ce ofera servicii de curatare a filtrului DPF , nu am prea. Oricum, interesant le tine e ca mai pornea motorul ala cu buji . Oferim solutii software de curatare filtru particule ( dpf off) sau valva egr, cat si lucrari de mecanica la orice model . Noi nu recomandam anularea filtrului de particule. Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum săptămâni EUR. Motivul: filtru infundat la maxim, regim functionare motor limitat. Avantaje: cost redus, performanţe mărite, neapariţia pe viitor a problemelor de regenerare.


Salut Cat costa anularea pentru un ford focus - eliminare dpf fizic si soft? Montaj inclus , garantie. In timp ce Narcis imi anula fizic dpf de pe masina , cu ocazia asta il si salut pe. Peugeot, Citroen, Ford , Mazda si Volvo. Si eu am fost patit cu Ford Focus , exact cum a spus colegul Spyd3r,.


TDCi si la modele care au filtru particule cu aditiv. Mai ales la Ford unde EGR-ul trimite masina in regim de avarie. Cu modificarea aia, consumul e mai mare si norma euro a scazut (adica nu ii mai ies gazele).


La anularea EGR-ului la motoarele fara DPF se modifica un . Oricum filtrul de particule se poate anula din soft la majoritatea. Dieselul cu Dpf nu este recomandat ptr oras si mai ales pe distante scurte. La discuţie cu inginerii: cum să exploatezi corect motoarele DIESEL şi să eviţi problemele cu filtrele de particule DPF. Eu am atât DPF cât şi catalizator eliminat şi mi s-a întâmplat şi mie să scoată fum negru la acceleraţie bruscă”. Interfata pentru remapare , ( chip tuning ) , rescrie ECU prin intermediul mufei OBD2.


Anulare dpf ford focus 2

Modul de funcționare al filtrului de particule diesel ( DPF ). Funzioni del Filtro Antiparticolato, DPF ,EGR ed UREA. Videotutorial donde se muestra cómo anular la válvula EGR de un Ford Mondeo TDCi. Ford focus cmax egr valve removal . TDCI si eliminare fizica. Dupa anularea din soft si eliminarea filtrului de particule colmatat toate . In cazul de fata putem duce masina in Race Stage pana la 240cp.


In steady state the focus is the fuel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare