miercuri, 3 aprilie 2019

Mufa diagnoza mercedes sprinter

Cablu adaptor pin la OBDdiagnoza Mercedes Sprinter si Vw LT. Electronice si electrocasnice Alte aparate electronice. Cablul are mufa prinsa cu suruburi si legaturi . Disponibilitate: În Stoc.


Acest cablu adaptor de la . Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata . Vezi mai multe despre aceasta interfata de diagnoza pentru Mercedes. CITIRE SI SCRIERE EPROM DIRECT PRIN MUFA OBD. Vine in cusa de protectie originala cu incarcator priza si cablul de date. Fotografii relale ale aparatului. Fiat care nu este dotat cu mufa OBD.


Introduceți adaptorul în interfața pentru diagnoză („conectorul BOBD2”) a autovehiculului. Informații despre stoc: 62lei. Diagnosztikai kábel MB Sprinter. In some cases the OBD-II port has a cover that you need to open in order to locate the port.


The port is usually located inside the vehicle passenger compartment . Pinout of Mercedes OBD II diagnostic connectorused in models procduced after. DS150E este un tester profesional multimarca de diagnoza auto ce se poate. IcarSoft i9- Mercedes. Descrierea și decodificarea sistemului de diagnoză OBD și a codurilor de eroare, utilizate la automobile. Testerul VCDS Kia este o. Man , Volvo , Mercedes sprinter VW LT.


Nu există informații disponibile pentru această pagină. Poziţia – mufa diagnoza. Deconecaterea altor mufe SRS si punerea contactului la motor.


La generatiile mai vechi diagnoza la sistemul SRS este mult mai usor de facu . Interfata MB CARSOFT MULTIPLEXER 7. Training – programa pe semestrul al doilea. Echipamente service şi scule de mână. Alimentare cu mufă de alimentare: Schuco. SPRINTER EXPRESS MOBILE – ELEVATOR ELECTROHIDRAULIC MOBIL.


Opel Calibra performanta Peugeot 3pilot pilot power tuning portofoliu power booster poze putere raliu Renault Megane sport . Am facut o diagnoza si imi da ca bujii sunt defecte. Dupa ce ati decuplat mufa de pe EGR , motorul nu a mai facut nici o regenerare si filtru de particule s-a infundat de. Aceast lucru nu este adevarat la Mercedes Sprinter ! Toma necredinciosul-m-am dus la reprezentanta si i-am facut o diagnoza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare