vineri, 27 septembrie 2019

Spalatorie auto ecologica fara apa

Ecologic , Economic si Eficient! Solutiile noastre sunt ecologice si indeparteaza murdaria de pe masina fara a. Prin aplicarea substantelor folosite in procesul de spalatorie auto fara apa , . Produsul de spalare masina fara apa (waterless car wash) ofera posibilitatea de a intretine masina mereu stralucitoare fara a utiliza galeti, detergenti, bureti sau . Un clujean a investit 15. Spalarea auto fara apa este un concept nou de a spala, curata, lustrui si proteja intr-o .

I: E necesara autorizatia de mediu pentru o spalatorie auto ecologica fara apa ? R: Exista Francize, mai multe raspunsuri importante gasesti . Nu mai stai la coada la spalatorie , nu mai mergi la . Joe on Corvette VS Boomerangs in Wheels Car. Spalare auto fara apa facuta pe o masina foarte murdara, in conditii grele de frig la -grade Celsius. SOLUTIE DE SPALARE , POLISARE SI PROTEJARE AUTO FARA UTILIZAREA. Spalatorie auto fara apa , dezvoltata in franciza.


ELEVEN ONE este un produs biodegradabil si ecologic. Articol preluat din comunicatemedia.

Un sibian a inaugurat prima spalatorie auto mobila si ecologica din Ardeal. Eleven One - spalare masina fara apa , spalare auto fara apa , spalare cu. Spalarea fara apa (engl. waterless car wash) este o tehnologie eco avansata, . O afacere profitabila, ecologica si cu investitie minima.


Pentru deschiderea unei spalatorii ecologice auto fara apa nu sunt necesare avize si . Oferim serviciul de spalatorie auto mobila Spalare in Parcare. Firma noastra lucreaza cu solutii ecologice si biodegradabile cat si cu aparatura de ultima generatie. Eleven one, spalatorie auto ecologica , cauta sa se extinda in Romania prin parteneri in franciza, capitalul minim necesar amenajarii spatiului, . Etichete: afacere profitabila, francize si oportunitati, spalatorie auto mobila. Vand aparat cu jet de abur intensificat ecologica pentru spalatorie auto in parcati supermarket . BUBBLE WASH vă oferă serviciul de spalatorie auto mobila!


Smart Car Wash, spală, curăță, lustruiește și protejează fără a utiliza apa ,. Pompa cu abur este un dispozitiv complet ecologic care reduce cheltuielile de. Elimina cu usurinta si fara sa atace partile tratate, chiar si in zone cu clima calda sau in. Aceasta spalare e mai dificil de realizat decat pare la prima vedere.


Spalarea ecologica a masinii prin metoda de spalare uscata, fara apa , cu solutii. Cosmetizare auto cu echipamante profesionale de ultima generatie folosind . Suport cazan apa calda pompa spalatorie auto. Servicii, afaceri, echipamente.

Vrei sa nu mai pierdeti timp si bani cu deplasari dese la spalatorie dar sa aveti masina . Spălătorie auto fără apă , Email. Un astfel de sistem are multe avantaje, dar în . Reflex Dry polish lichid-spalare fara apa. Produsele folosite sînt ecologice şi naturale certificate în CE.


Solutie nanotehnologica de spalat autoturismele fara apa. In plus, AVANTAJ, fiind o spalatorie auto ecologica , asigura un consum redus de energie si apa , considerand faptul ca protectia mediului inconjurator este . Dafo Team te asteapta in parcarea Militari Shopping sa profiti de cel mai inovativ serviciu: spalatoria auto mobila, fara apa ! Materialele bratului stang, Otel inoxidabil 3de inalta calitate. Dimensiunea stației de pompare a apei.


Mașina e curată în minute, fără strop de apă. Ai mașina murdară și nu ai timp. Solutiile folosite de firma noastra sunt ecologice si nu dauneaza in niciun fel vopselei masinii.


Procesul de spalatorie auto la domiciliu se realizeaza fara apa. SFA ECO , tehnologia verde de spalare auto fara apa , protejeaza mediul, sunt uşor de. Organizarea unei actiuni de spalare ecologica fara apa constientizeaza . O rețea internațională de franciză, spălare și cosmetizare ecologică a maşinii, o afacere. Spălarea auto fără apă sau spălarea uscată a autoturismelor este o tehnologie modernă . DiBO curăță deja autovehiculele într-un mod ecologic ,. Oferte produse si servicii: spalatorie auto fara apa.


Compania EHRLE este primul şi unicul producător de spălătorii auto fără atingere. Opţiunea CMpermite verificarea următorilor parametri: presiunea apei din reţea,. Ce cod CAEN corespunde activitatilor de spalatorie auto eco ( fara apa ) si distributie produse pentru aceasta activitate? Am „spalat” si eu masina fara apa.


Spalarea in sine este foarte simpla,si consta din doua faze: SPALARE si CLATIRE( fara a fi folositi bureti,perii si alte accesorii). Agregat cu presiune,instalatia de apa ,aparat pt taxare,instalatie anti inghet, sala .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare