marți, 31 martie 2015

Cod catalizator pret

Sincer nu vreau sa dau atat pe unul, dar nu stiu care este codul pt piesa originala. Uite o poza cu sonda lambda(cea de dupa catalizator ):. Produsele sunt verificate si numai piesele in stare perfecta de functionare se livreaza in tara prin Fan courier. Piesele se trimit si in tara cu verificare colet, cumparatorul. Eficacitatea catalizatorului depinde în întregime de buna funcţionare a sondei lambda.


Cod catalizator pret

A doua sondă lambda, de după catalizator , are rolul de a monitoriza . Daca se pot vedea fagurii din catalizator , poti verifica si daca SH-ul ala. Tensiune sonda de oxigen amonte mai mare de 2mV dupa secunde de la . In service s-a pus scanerul si doar s-a sters codul de eroare fara alte. ECU incepe sa faca o verificare a catalizatorului. Daca acesta ramane aprins dupa pornirea motorului, atunci.


CUMPAR CATALIZATOARE AUTO UZATE OFER CELE MAI BUNE PRETURI DE PE PIATA INTRE SI 1EURO DEPINDE DE MODEL. Conform datelor oficiale, in Romania se fura cate un catalizator la fiecare. Primul pas este sfaramarea miezului ceramic, dupa care, la fel ca la . Catalog pentru catalizatoare. Baia Mare, Maramures Acum o. Firma autorizata cumparam catalizatoare auto uzate diesel si benzina, filtre de. Cumpar orice tip de catalizatoare pretul depinde dupa cod ofer preturi bune . Cumpar catalizatoare auto uzate si filtre de particule indiferent de marca.


Pretul este in functie de codul catalizatorului si de cursul metalelor pretioase din ziua . Livrare cu verificare disponibila. Vand catalizator Opel Zafira 1. SUNATI DUPA ORA 14:sau pe WhatsApp. Ofer preţuri corecte în funcţie de cod “, lăsând un număr de telefon de. Comanda online catalizator de BMW Seria Compact si primesti factura si garantie. Orice piesa comandata se verifica in programul de service al marcii de.


Acest cod poate fi folosit in campul de cautare dupa cod piesa aflat in partea de . Cumpara Aditiv curatare sonda lambda si catalizator PROTEC OXICAT 375ml de. Tip aditiv, Aditiv benzina, curatare catalizator. Am facut 2km dupa ce l-am pus, dupa aproximativ 50km motorul tragea si suna altfel. Exista niste teste care se pot face pentru verificarea sondei lambda.


Cod catalizator pret

Verificare RCA (preturi ) . Parerea mea este ca sonda lambda de dupa catalizator detecteaza proasta. HO2S) amplasat în fluxul de evacuare după catalizatorul cu trei căi. Rezultatul final si starea filtrului de particule dupa terminarea procedurei de curatare.


Tip inmatriculare: verificare tip E. Ii fac revizia completa in aceleasi zile si surpriza! Stergi codul de eroare cu o interfata de diagnoza sau scoti bateria pt cateva minute. Sonda Lambda asigura sporirea eficientei catalizatorului , dar si emisii . Discutie despre Corsa - sonda lambda amplasare, defecte, coduri din. Codul tau indica probleme la a doua sonda, cea de dupa catalizator , . Duminica am alimentat de la Mol 20L si dupa vro 5km inca 20L de la.


Cod catalizator pret

Ne pare rau, nu am gasit produse care sa se potriveasca cu cautarea ta. Identificare piese auto dupa seria de sasiu. Sortare dupa : Cele mai noi, Cele mai populare. Sonda lambda - dupa catalizator Astra H Z14XEP Piese auto si service dedicat.


Sfat: După înregistrare alegeţi filiala de deservire din meniul Datele personale Restrângeţi criteriile de. Faptul că reușește să facă și o verificare de securitate înainte de a. Ai o reclamă în partea de jos a ecranului după ce scanezi un cod. Principalul rol al acestuia este de a reduce poluarea, prin “prinderea” particulelor eliberate după ardere, cele mai importante fiind cele de . Ca atare, aceasta este un catalizator pentru acțiune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare