joi, 6 august 2015

Kit distributie ford mondeo 2 0 tdci

Kit distributie ford mondeo 2 0 tdci

FORD MONDEO III combi (BWY) 2. TDCi 1CP în mod convenabil de la AUTODOC. Oferte pentru kit distributie ford mondeo 2. Cumpără kit distributie ford mondeo 2. Beneficiezi de Consultanta, Garantie , Cele Mai Bune Preturi, Livrare in Tara 24 . Poti plati in rate fara dobanda. TDCI 1CP Distributie pe lant. Craiova Dolj Telefon validat.


Kit distributie ford mondeo 2 0 tdci

Latime Rola Intinzator Rola Ghidaj Pentru motorizarea: 2. Magazin piese auto online. Calitate la Preturi Mici. Descoperiti kit distributie ford la preturi reduse (produse). Set fixare distributie Ford 1. Eu am cumparat un Ford mondeo 8tdci cu fix cureaua umeda rupta pentru. Detin un FF combi, si trebuie sa-i schimb distributia , filtrele si uleiul.


Am zis ca sunt asemanatoare, pentru ca la motorul de 2. Montare curea distributie Ford Focus. Kit -ul de distributie se schimba preventiv, pentru a evita distrugerea partiala sau totala a motorului in . Despre distributia pe lant! Kit Distributie , Curea transmisie, Role transmisie, Kit Transmisie (accesorii), . Producator: CONTITECH Cod. Kit distributie Ford Focus DAW DBW 1. CT 6K CT 6K CT 7KCT 840. Ponturi Instalare – Schimbarea Curelelor de Distribuţie.


Kit distributie ford mondeo 2 0 tdci

Distributia trebuie schimbata mai degraba preventiv pentru a nu pune pe butuci motorul. Se poate intampla in cazul in care cureaua sau lantul . Piese auto ieftine cu livrare rapida - CarZone. La capitolul siguranță activă toate modelele au fost echipate cu distribuția.


Ford Mondeo este un autoturism de dimensiuni medii sau mare de familie. Duratorq cu injecție directă ( TDCi ) de 2. L cu 1kW (1CP) și de 2. Schema distributie opel vectra b 2.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare