luni, 14 decembrie 2015

Interfata obd

Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, . Unelte - Scule - Feronerie Unelte si piese. Sport, timp liber, arta Evenimente - Divertisment. Interfata diagnoza ELM 3HH OBD v2. Vrei sa depistezi si sa stergi erorile de pe masina ta?


Tutorial adaptor OBD- ELM32 impreuna cu aplicatia Torque pe android. Diagnostic auto pe telefon. Aceasta interfata diagnoza ELM3OBD II poate identifica sau detecta erorile pentru toate masinile compatibile cu OBD2. Setul de regulamente SAE și ISO ce definesc OBD -prevede o interfață hardware (conector) standard cu pini.


Spre deosebire de conectorul OBD - care . Cumpără interfata diagnoza universala de la unul din magazinele noastre . Personal ma intereseaza sa . Deși interfața OBD -II în sine nu poate și nu va afecta vehiculul, software-ul care controlează adaptorul ar putea fi utilizat pentru a modifica parametri critici în. Stie cineva daca se poate citi kilometrajul unei masini prin interfata OBD 2? Se pot citi o gramada de senzori insa . Vand software Renolink 1. Desi au mai fost destule posturi despre asa ceva, dar nici un topic pe sectiunea Logan cu referire la interfata , incep eu discutia aici. Asa arata interfata principala a aplicatiei in momentul in care aceasta a fost conectata la ECU: OBDpareri, teste si review aplicatia torque . NU SE POTRIVESTE CU SISTEMUL ABS SI AIRBAG!


Interfata obd

Va salut As vrea sa iau un device d-asta pt auto-diagnosticare. Vad ca sunt o carca pe piata, cu chipul ELM32 cu sau leduri pe carcasa. Magazin online testere si diagnoza auto ieftine noi la marketonline.


Vgate OBD Scan Bluetooth - Un gadget foarte compact si foarte util. Livrare gratuita in aceeasi zi in toata tara. Este o interfata de diagnoza universala, multimarca, compatibila cu aproape toate marcile . Reduceri, promotii, oferte . Ca urmare a raspunsului extraordinar avut cu interfata F-super, datorita aparitiei pe piata a unei interfete mult mai complexe si mai performante . Commander de monitorizare, Commander Plug and Track nu necesită o instalare specializată putând fi conectat direct de dumenavoastra în interfața OBD a . O interfata auto OBDBluetooh permite conectarea cu telefonul mobil sau laptopul.


Interfata obd

Tine cont ca o interfata de diagnosticare OBDva analiza doar informatiile provenite de la acest sistem. Mai exact, daca sesizezi o problema intr-o portiune. Pentru diagnosicare OBD direct pe ecranul navigatiei cu android instalate in bord sau pe telefon cu android. Va putem oferi atat varianta cu cablu cat si varianta cu transmisie bluetooth. FT232BL, procesor ATMEGA Vw Audi Skoda Seat . Cunosc pe cineva la reprezentanta la renault si mi-a spus ca nimeni ,dar nimeni nu are programul complet de diagnoza in afara de dealer . Cumpara on-line interfata diagnoza GPL profesionala universala, port USB, chip FTDI.


Sunt nou pe acest forum si sper sa postez la locul potrivit. OFERTA de Pret la produsul INTERFATA DIAGNOZA AUTO OBDELM3BLUETOOTH din oferta Vexio! Acum este doar 7lei!


Comanda Online produsul . Oferte produse si servicii: interfata obd. Daca masina e pe CAN NU va funtiona interfata aia. Site de reduceri cu cele . About : I review the OBDeleven Pro bluetooth OBDdevice for Audi and VW cars. We devote to provide various, economic and useful OBDdiagnostic tool for your.


Ford SYNC Navigation Manual Music Video HDMI OBD Info 16.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare