luni, 2 mai 2016

Pompa ambreiaj opel astra h

Pompa ambreiaj opel astra h

Pompa ambreiaj pentru orice model OPEL Astra H 1. Beneficiezi de Consultanta, Garantie , Cele Mai Bune Preturi, Livrare in Tara 24 . Pompa de ambreiaj este o pompa hidraulica ce actioneaza pistonul care ridica placa de presiune. Poti plati in rate fara dobanda. Oferim un sortiment larg de Astra H Hatchback (L48). Maine merg din nou la service sa schimb pompa si daca mai face . Vand Kit complect ambreiaj si Volanta masa dubla Opel astra H 1. Vrei sa stii cum se aeriseste. Cilindru receptor ambreiaj pentru OPEL ASTRA H la preturi avantajoase.


Pompa ambreiaj opel astra h

Magazin Piese Auto OPEL ASTRA H cu livrare prompta in toata tara. Intra pe site si cumpara cu incredere Pompa . Gasesti pompa ambreiaj , cilindru receptor ambreiaj, cablu, conducta si furtun! Z17DTH De asemenea pe stoc puteti . Opel Astra H Intra AICI si alege o piesele necesare pentru ambreiaj! POMPA AMBREIAJ OPEL ASTRA G ASTRA H , ATE - opShop. Avem si alte piese originale verificate in stare buna din dezmembrari.


Motorizare propusa: Z13DTH. Am și eu o problemă cu mașina, mai exact cu pompa de ambreiaj care. Vezi pompa ambreiaj pentru masina ta:. Calitate la Preturi Mici. Oferte produse si servicii: pompa ambreiaj opel astra.


Pompa ambreiaj opel astra h

Piese pentru autoturisme, utilitare mici și mari, accesorii și uleiuri/aditivi acum din webshop-ul Bardi Auto! CDTI-80523770- Otomobile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare