joi, 12 mai 2016

Renault automarket

Renault automarket

Convertoarele catalitice , pe scurt catalizatoarele, au fost introduse în industria automobilelor pe la mijlocul anilor 1970. De atunci și până astăzi tehnologia de. Pentru a fi acceptat pe piaţă, un substrat de convertor catalitic trebuie să îndeplinească un. Convertor catalitic Iveco 58014559sensor: Foto Convertor catalitic Iveco 58014559sensor: Foto Convertor catalitic Iveco 58014559sensor: Foto. Azi mi-au aparut aceste erori la masina.


Renault automarket

E prima data cand vad sa scrie catalytic converter fault urmat la scurt timp de antipollution system . Cum funcționează mașina de curățare a convertizorului catalitic vizibil pe vehicul? Toate sistemele moderne de evacuare a autoturismelor includ un convertor catalitic. Acest dispozitiv este conceput pentru a reduce nivelul de emisii de . Convertorul catalitic a apărut pentru prima dată în 19ca echipament standard pe vehicule. Acesta a fost proiectat pentru a reduce în mod semnificativ emisiile . Este unulei de motor sintetic PAO pentru motoarele diesel și pe benzină atât autoturisme cat și utilitare mici, cu sau fără convertor catalitic și/sau turbină.


Senzorii liniari protejează convertorul catalitic împotriva deteriorării, ajutând Unitatea de Control Electronic al Motorului (ECU) să determine . Do not leave a Toyota Prius from the year 20to 20on the street. Thieves have been and are still stealing.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare