joi, 21 iulie 2016

Cutie multitronic audi a4

Cutie multitronic audi a4

Cutia automata multitronic este oferita doar pe autoturisme cu tractiune fata, doar pe versiuni de Audi A, A A si pe Seat Exeo cu motorul de 2. Cei de la reprezentanta imi cer Litri . Cutie de viteze multitronic audi ade vânzare la cel mai bun preț în Bazarul 4Tuning. Probleme Cutie Multitronic A- Generalitati - Audi postări mar. Piese - Accesorii Autoturisme. Schimb ulei - Cutie Multitronic - Generalitati - Audi postări iul. Mai multe rezultate de la vwforum.


Cu toate ca am Audi, nu as alege cutia multitronic de pe Audi. E o cutie automata a celor de la Audi dezvoltata prin anii 90. Cutie multitronic nu exista, exista de fapt transmisie multitronic , deci nu mai . Baza tehnologică pentru multitronic este reprezentată de un lanț de oțel ce preia forțele și acționează în baie de ulei între două perechi variabile de roți . Garantie ani, Pana la.


Audi Amultitronic viteze, tractiune fata, cutie LLA. Multitronic oferă o performanță și o economie similară, iar în unele cazuri, mai buna decât echivalentul cu . Poate ma lamuriti si pe mine care sunt diferentele dintre cele cutii automate din topic. Am inteles ca multitronic nu are . Demaraj Audi A( Cutie Multitronic ). Doar de cutiile de viteze Multitronic e mai bine să stați departe.


Cutie multitronic audi a4

Cutia de viteze manuală poate fi malefică. Kit volanta si ambreaj audi a9tdi cutie multitronic. L TDI, dar care nu dispune de o cutie de transmisie Multitronic. Audi Aeste un automobil compact de lux produs de către producătorul auto. Cutie automata multitronic cu trepte compatibila cu modelele audi asi acu motoare de 2. AUDI AMULTITRONIC - an fabricatie 20- euro - motor 2. TDI - cutie automata (8+1) - 1kw = 1cai - comenzi pe volan - BI XENON - full leduri . La fel cum motorul masinii tale are nevoie de un lubrifiant auto care sa ii protejeze componentele de degradare sau coreziune, asa si cutia de viteze are nevoie . TDI cutie viteze automata CVT, producator LUK, garantie luni, cod original Audi 03L10531 livrare in 24H.


Chiar dacă maşinile cu o transmisie manuală sunt predominante, clienţii de maşini automate sunt în creştere. Uleiul de cutie de viteze are rolul de a proteja in timp elementele din sistemul de transmisie si de a schimba treptele de viteza fara probleme, . Pentru că o cutie automată a . Am avut inainte un Audi Acu cutie CVT la care nu se. Adin 20cu cutie multitronic si intradevar schimba mai finut decat . ZF 6hpși 6hpmontate pe autoturismele Audi , BMW,Land Rover, etc). Una din principalele probleme ale acestui tip de cutie este ambreiajul sau altfel spus grupul fata.


Cutie multitronic audi a4

Reconditionarea lui presupune in primul rand . Mărci disponibile de Ulei cutie automata pentru AUDI Aonline, în mod mai convenabil și profitabil decât cu amănuntul. Comparați prețurile noastre cu cele .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare