miercuri, 13 iulie 2016

Mufa diagnoza cielo

Intrebari si raspunsuri despre unde se afla mufa diagnoza la cielo. Cauta intrebari si raspunsuri referitoare la unde se afla mufa diagnoza la cielo mraid. In mers cu diagnoza cuplata am constatat ca viteza de deplasare . CIELO INFORMAÞII GENERALE 1–CAPITOLUL INFORMAÞII GENERALE. MAI MARE CIELO ÎNCÃLZIREA ªI AERUL CONDIÞIONAT 2–OK DIAGNOZÃ.


Se verificã mufele de capãt spre distribuitor ºi spre bujii. Cabluri adaptoare AutoCom Cars si Delphi - Set cabluri de masini la mufa OBD II. Am nevoie de un soft pt diagnoza postări oct.


Cum sa fac diagnoza daca am mufa ALDL ? Subscribe for more OBD locations! Se pare ca nu inteleg sau am fost prost informat. Ploiesti iti fac o diagnoza gratis. Interfaţă diagnoză ISO-KWP cu mufa OBDpe port serial (poză) sau USB.


Diagnoza sistemului de aer condiþionat V, Rãcire insuficientã. Se foloseste pentru adaptare de la mufa nr. Etichete: adaptor gpl lovato cielo , mufa gpl daewoo cielo. Cielo si Espero e lei iar . CITIRE SI SCRIERE EPROM DIRECT PRIN MUFA OBD.


De aici ei merg in locuri: la ECM (calculatorul motorului) si la mufa de diagnoza. Pentru a-l ignora este suficient sa identifici cele fire, sa le tai . Senzorul de temperatură motor (ECT) - mod de funcționare și diagnoză. Mufa goala BMW pini pt. Descriere Caracteristici Model universal compatibil cu majoritatea tipurilor si marimilor de scaune auto Protejeaza materialul scaunelor sporind simultan . Interfata ELM3USB sau Serial DIAGNOZA AUTO PENTRU TOATE.


Adaptador OBD II a conector específico para automóviles Daewoo (12-pin). El conector OBD es hembra de 16-pin. Se trata de un pequeño adaptador con . Interfete diagnoza maramures doar cu poze pieseauto.


Cauti cablu adaptor daewoo cielo matiz 12 . Arges judet ieftine, daewoo. Daca se poate va rog sa ma ajutati sa gasesc un specialist bun in electrica cielo care se poate ocupa de ea. A si B din mufa de diagnoza si porneste motorul.


Abia dup-aia o sa poti regla unghiul initial. Cristi, scoate o mufa de undeva de pe cutia cu filtrul de aer (MAF poate, daca am asa ceva?), nu aia e cauza. ECU (Engine Control Unit) reprezinta computerul motorului cu injectie controlata electronic, care asigura functionarea optima a acestuia.


La cielo care are cadere mare de tensiune pe farurui ajunge cam 13. Masina mea era subturata tocmai din cauza ca mufa era desprinsa, cu picioruse rupte si. Pentru diagnoza si coduri de eroare vezi aici . Scoate si calculatorul si curata-i pinii de la mufa , pentru un contact optim. La diagnoza Gpl îmi apar toate ca fiind ok. LOVATO pe un CIELO (montata din fabrica).


Totusi am observat o mufa , langa filtrul de aer care nu e bagata nicaieri. Daca acest senzor e defect nu va functiona sistemul – de verificat se verifica cu un tester de diagnoza sau chiar cu un multimetru daca ai unele . Injectoarele se pot curata efectiv si testa doar daca sunt demontate de pe motor ; ele sunt montate pe un echipament specializat de testare si diagnoza unde . Cumpara acum mufa casetofon auto ieftin online la preturi avantajoase. Rama montaj casetofon cielo daewoo.


Aparatul seamana cu o diagnoza auto, dar nu are functie de diagnoza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare