marți, 31 ianuarie 2017

Aparate spalatorii auto

Spalatorie auto profesionala cu instalatie de tratare apa. Electronice si electrocasnice Alte aparate electronice. Gasiti in aceasta pagina si echipament spalatorie auto sau . Pentru ca esti in cautarea unei spalatorii auto self service am pregatit pentru tine noi.


Echipamente spalatorii auto , detergenti auto si cosmetice auto profesionale.

Putem integra in aparatura pentru spalatorie auto aparate cu fise sau . Astfel, ADROM GROUP, aduce pe piata din Romania o gama vasta de echipamente pentru spalatorii auto , fabricate de cei mai renumiti producatori din acest . Cumpara aparat spalatorie masini online pe eMAG. SUPAPE PRESIUNE - pentru aparate presiune spalatorie auto KARCHER. SmartWash Plus a revoluționat tehnologia pentru instalațiile de spălătorie auto self service, cu o singură pistă.


Nu mai faceți compromisuri în ceea ce . Lucrări efectuate în garanţie şi post garanţie pentru toate echipamentele de spălătorii auto.

Consultanţă în proiectare şi amenajare de spălătorii auto manuale, . Compania SM STEMI CLEAN comercializează utilaje pentru spălătorii orientate pentru toate tipurile de afacere,. Solutii pentru orice afacere. Ozon este o masina conceputa pentru ingrijirea si curatarea interiorului automobilelor, dedicat.


O spalatorie auto autonoma de tip self service (clientul este cel care isi spala masina) pentru boxa auto costa 4. Deschiderea unei spalatorii auto este o oportunitate, avand in vedere. Aparate de Spalat cu Presiune . Ce inseamna o spalatorie self service : spatiu modern unde iti poti spala singur masina cu ajutorul aparatelor de ultima generatie prin introducerea unor fise ce . Pentru statiile de carburanti, reprezentante auto , spalatorii , . Dacă în cazul majorităţii concurenţei producătoare de aparate de spălat self service, se recomandă. Kit complet Lance spalare, spumare, cuple rapide si duza inox. Angajam spalator auto cu experienta.


Furtunuri pentru diferitele tipuri de aparate de curatat cu jet de apa - Confectionam furtunuri pentru aparate de marca Karcher, . Iti reparam wap-ul, utilajele de spalatorie auto , grupurile pompante, intr-un timp scurt, la un cost convenabil, in service-ul din Brasov. Plan de afacere si manual operational.

Mentinerea unei afaceri productive si profitabile trebuie sa fie o prioritate pentru orice proprietar de spalatorie auto de succes. Adoptarea unui plan eficient de . Majoritatea romanilor ajung la o spalatorie auto o data pe saptamana, si pentru ca fac un calcul si vad ca au cheltuit 1de lei intr-o luna se . Spălătorie auto fără atingere în versiune compactă. PLAN DE AFACERE - SPALATORIE AUTO - UNIVERSITATEA TEHNICA DIN. Utilajele necesare sunt: doua aparate de spalare cu jet de apa sub presiune, . Astfel, ne-am descis sa fabricam utilaje pentru spalatorii auto in regim self service si sa contribuim la . WashTec Cleaning Technology este liderul mondial in productia de echipamente automatizate pentru spalatorii auto.


Inovarea continua a fost este si va ramane . Importator Direct ○ Preturi Accesibile ○ Transport Gratuit 300Ron ○ Reduceri Azi ○ Calitate Inalta . Citeam zilele trecute despre aglomerația la spălătoriile auto. Tocmai din acel motiv, chiar dacă aveam mașina extrem de murdară, nu voiam . Buna seara, as fii interesat in vara sa deschid o spalatorie self car cu. Boxe acoperite, aparatura. Mosmatic oferă o gamă completă de produse necesare pentru echiparea unei spălătorii auto în regim de autoservire. Noi oferim cea mai mare selecţie pe plan.


RIMPAR SRL, CORMACH WASH S. O nouă spălătorie auto , cu aparat de autoservire, s-a deschis recent în municipiul Alba Iulia, vizavi de cinema Alba Mall. High Performance Car Care. Antreprenorul susține că . Anume acestea au stat la baza primelor spălătorii auto self service fără atingere. Sisteme de Dozare și Spumare. Datorită lor a apărut firma EHRLE.


Vreau sa imi deschid o spalatorie mobila cu jet de aburi, m-ar ajunge. Top Jet Service va ofera o gama larga de aparate de spalat cu apa rece si calda,. Suna la spalatoria mobila si vin baietii sa curete masina oriunde ai fi, frumos in parcare. Etichete: afacere profitabila, francize si oportunitati, spalatorie auto mobila.


Vand aparat cu jet de abur intensificat ecologica pentru spalatorie auto in . PA accesorii pentru inalta. Va punem la dispozitie aparatura de ultima generatie cat si personal calificat. Car”, fiecare doritor va trebui sa isi cumpere jetoane, de la un aparat. In ultimii ani, in marile orase functioneaza si spalatorii self sevice, fara.


Pistol pentru aparat de spalat cu presiune - Spalare RL 30. Oferte produse si servicii: aparat de spalat spalatorie auto. Producatori, distribuitori, furnizori - Configurare spalatorie auto APARATE KARCHER. Inchiriez service auto complet echipat.


SERVICE AUTO cu elevatoare si aparatura de ultima generatie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare