miercuri, 11 ianuarie 2017

Reconditionare injectoare cluj

Reconditionare injectoare cluj

Diagnoza computerizata pentru auto – RON. Cluj -Napoca Piata Mai, nr. Verificare pompa injectie mecanica – intre – 1RON. Livrare in toata Romania cu preturi incepand cu 230lei.


Reconditionare injectoare cluj

Nu stie cineva daca se reconditioneaza caste de directie sau ce. TDDi si am probleme la injectoare. Oferim o gama larga de servicii de diagnosticare,verificare, reconditionare si reparare pentru toate tipurile de pompe de injectie si injectoare , de la cele clasice . De-a lungul timpului, injectoarele Siemens . REPARATII POMPE DE INJECTIE DIESEL SI INJECTOARE DIESEL SI COMMIN RAIL 3. DIAGNOZA COMPUTERIZATA 4. VERIFICARE SI INCARCARE AC 5. Inlocuirea injectorului- pretul unui injector nou este de ~8RON la care se adauga manopera 2-Reconditionarea. Am bagat masina in service pentru reconditionare injectoare.


Curatare injectoare cu ultrasunete. Se face cu ajutorul ultrasunetelor, acestea facand posibila aducerea injectoarelor la parametrii initiali. Buna, Am tot citit despre injectoare, pe mai multe thread-uri de pe forum, putine. Laborator Diesel profesional, dotat cu aparatura de ultima generatie, ofera clientilor servicii de reparatii injectoare Iveco Daily 2. HPI folosind piese de origine . Stimate domn remus3 Din pacate nu reparam injectoare piezo , reparam doar injectoare 1. Cu stima, SC ELECTRONIC . Cumparam folosit turbosuflante, injector , pompe de injectie si injectoare. Specialişti în injectoare , pompe şi turbine.


Am inteles ca sunt prin cluj sau constanta serviceuri care se ocupa . R reparam injectoare Common Rail Bosch ,Denso,Piezzo, Delphi,Siemens si clasice si pompe de injectie de orice tip. CDTI ,pentru toate injectoarele. Am probleme cu injectoarele diesel common rail si nu stiu care este solutia potrivita: reparatia sau.


Express Diesel reprezinta . Cred ca ai fost cu masina sau injectoarele la un atelier care sa le verifice daca esti asa hotarat. INJECTOARE SI POMPE GEBELA SRL este o societate cu capital integral privat, avand ca obiect de activitate reparare si. SC DAAS GROUP SRL - CLUJ. Atelier reparaţii injectoare şi pompe COMMON RAIL autorizat DELPHI. Reparaţii injectoare PIEZO COMMON RAIL BOSCH.


Reconditionare injectoare cluj

Oferim piese de schimb si garantie pentru fiecare lucrare. Alege echipa de mecanici Vadauto. MAN RECONDITIONATE CU PIESA VECHE LA SCHIMB. Reparatii de injectoare si pompe de injectie.


Bosch service cluj ats integral reparatii injectoare. Părerile clienților, prețuri, date . Si in cel mai scurt timp un profesionist va va . Pompa de injecție este o componentă esențială a oricărui vehicul cu motor cu ardere internă, în principal a autoturismelor și a . Service profesional autorizat R.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare