luni, 6 martie 2017

Parbriz ford mondeo

Parbriz ford mondeo

In majoritatea cazurilor geometria este verificata pentru a reduce uzura anvelopelor ai pentru a creste confortul conducatorului auto si pentru asta este necesar . Geometria rotilor se refera la reglarea unghiului rotilor pentru a redeveni. TGIE Autobaza Oradea, Reglaj directie camioane, Transport marfa intern si. Termenul de “echilibrare” si “ unghiul de fuga ” produc adesea confuzii printre soferi.


Parbriz ford mondeo

Aceste doua expresii nu inseamna acealasi lucru. Operatiunea de reglare a . Posturile de lucru din cadrul VERBIȚĂ SERVICE sunt dotate cu instalaţii tehnice dintre cele mai performante: standuri de reglaj geometrie auto echipate cu . Reglarea geometriei rotilor se realizeaza prin ajustarea unghiului de cadere,. Unghiul de fuga negativ este atunci cand partea de sus a axei pivotului este . Ajung la birou şi caut pe.


Oricum am facut unghiul de fuga in alta parte si totul este ok. La AUTO STEVI procesul de reglaj unghiuri roti (geometrie directie) se efectueaza cu ajutorul unui computer, la care sunt conectate patru module cu laser. Obtine o oferta de pret.


Parbriz ford mondeo

Montajul si echilibratul anvelopelor este inclus in pret.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare