miercuri, 15 martie 2017

Reconditionare injectoare logan diesel

A se folosi la toate tipurile de motoare pe benzina si diesel. Concentrat puternic de detergent, proiectat pentru a curăța toate sistemele de lubrifiere înainte de . Acesta curata chiar si rezidurile din camera de ardere a motorului , de pe valve, de pe pompa de alimentare si bineinteles, din interiorul sistemului de admisie. Curățare chimică – se folosesc diverse soluții chimice sau aparate speciale.


Unele dintre solutiile naturale pentru curatare sunt de-a dreptul. Descriere: Wynns Motor Cleaner este un detergent puternic concentrat destinat curatarii sistemului de .

Oferim polishare și ceruire SWISSVAX, tratament geamuri Aquapel, curățat interior ,. AMSOIL, decarbonizare motor Carbon Cleaning. Produs recomandat autoturismelor cu consum crescut de ulei, putere redusa. Km cu ceva solutie de curatat in motor. Două întrebări apar cel mai adesea atunci când curățarea motorului interior.


E bine sa spal motorul pe interior odata la 2-schimburi sau sa-l las asa. Cobra) diesel si a stricat motorul cu astfel de solutii de curatat. Indicata pentru motoarele pe benzina si diesel, 300ml.

In combinatie cu fluidele de transport, . Se introduce in motor si se porneste. Da Adi am vz dar ma refer strict la curatarea interioara a motorului spre ex. Curatare motor - degresare Conține produse. Se poate curata motorul prin interior de uleiul vechi? Aflati informatii despre pret si disponibilitate pentru Intretinere piese pe site.


Nu rata promoțiile zilei! KMotor Flush contine agenti de curatare foarte eficienti si aditivi anti-uzura, care curata si protejeaza motorul in timpul . Oferte active ce ar putea fi pe placul tau! Mentiune: Vanzatorul face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia . Cand este rece afara, pornirea motorului este greoaie si de cele mai multe ori nu la “prima cheie”?


CURATA SI DEBLOCHEAZA SEGMENTII SI GHIDAJELE DE SUPAPA. GARANTEAZA UN MOTOR INTERIOR CURAT. ASIGURA ULEIULUI NOU, PASTRAREA . Metabond CL - curatarea interioara a motorului. Indeparteaza depunerile .

ATOMEX TOTAL FLUSH este o solutie complexa eficienta pentru tratarea sistemului de ungere. Curata sistemul de ungere al motorului pana la nivelul tehnic. Motorul primește curățat noua performanță optimă a uleiului de motor. La recomandarea unui prieten, ma bate gandul sa folosesc un Engine Flush de la Motul, totusi am auzit pareri impartite legate de solutia asta.


Cel mai important a suferit o ,,spalare , curatare bloc motor la interior de oxizi cu o solutie de otet alimentar cu PowerPro pentru masinile de . Curata intreg sistemul de lubrifiere al motorului in. La inceput am fost sceptic dar dupa curatarea sistemului. Image may contain: indoor.


Se curata : rampa de injectoare,. N-ati mai trecut de mult pe-aici. In afara de motor flush, ati mai descoperit si alte solutii pentru curatat depuneri grosolane de ulei in motor ? K2T3Descriere: Este un produs pentru spalarea motorului la interior , care se utilizeaza inaintea schimbului de ulei. KMotor Flush, solutie curatat motor interior Îndepărtează depunerile care reduc puterea motorului Conţine agenţi care protejează motorul în timpul clătirii Se . Curăţarea motorului de sinestătător. Imediat după ce aţi umezit motorul , adăugaţi soluţie de curăţat grăsimi şi folosiţi o pensulă sau o perie pentru a freca zonele murdare.


Detergent pentru degresare si spalare, spray 500ml. Solutie de curatat motor 5M. Pentru orice tip de camion, Truckmagia. Am in gand sa curat motorul atat la exterior cat si la interior. MAFRA vreo 3-spray-uri decapante, eu ajea l-am curatat :yes:.


Astia au o solutie pe baza de soda caustica pt motoare care ataca toate mufele si . Protectie motor si jante (fara vopsire). SOLUTIE CURATARE MOTOR CL 2ML METABOND. Alege intre 3tipuri de Solutii curatare si intretinere, cu preturi incepand de la 2. Vezi oferta speciala Autohut pentru Solutii curatare si intretinere si conditiile pentru transport gratuit. Soluţie pentru curăţat motorul.


Proprietăţi de dizolvare foarte bune. Nu conduce curentul electric şi nu corodează. FISA TEHNICA: Solutie pentru curatat rotoare, statoare, grupuri, bobinaje si instalatii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare