vineri, 24 aprilie 2015

Burduf planetara stanga roata logan 1 4 pret

Oferte pentru burduf planetara stanga logan la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Comanda Ieftin si Rapid pe ePieseDacia. Magazin Piese Auto si Accesorii pentru Dacia!


MPI, Original sau Aftermarket, pe unul dintre. MPI, Sandero si Solenza, partea spre roata , stanga sau dreapta, Original Dacia-Renault. BURDUF PLANETARA LOGAN SPRE ROATA ASM. Parte montare stanga sau dreapta;. Preţ ‎: ‎400Lei Cauti burduf planetara logan ? Cumpara burduf planetara logan online pe eMAG.


Profita acum de preturi. ASAM Kit burduf planetara roata SuperNova Solenza Dacia Logan. Planetara stanga cu ABS - Logan 1. Din acest motiv la tine nu s-a potrivit acel burduf , era pentru planetara groasa. Abonare pentru alertă preţ. Cumpărați online, în mod confortabil și la un preț accesibil auto piese OEM DACIA LOGAN cu . PRETUL AFISAT CONTINE TVA.


MPI Benzina Fara ABSPRODUS IN ITALIA la general ricambi . Cine doreste cu orice pret sa iasa în evidenta, o poate face în alt mo nu chinuind ceilalti. Seba: noi ne referim la planetara stanga , la motorizarile pe benzina, pe berlina. Chiar nu e diferenta intre burduful planetara dreapta roata intre DCI si MPI?


Dupa o inlocuire de burduf la planetara , executata de mantuiala de un ,,meserias ,, a inceput sa bata destul de rau la viraj stanga. Vreau sa o inlocuiesc dar vad ca cea originala are un pret destul de mare. Eu stiu ca la Logan poate fi inlocuit numai capul de planetara -ma refer la articulatia dinspre roata.


Pret intreg: 3Lei 2Lei cu. Lista de preturi pentru manopera. Schimb rulment roata fata SUV, JEEP. DACIA Super Nova, Solenza, Logan ; DAEWOO Tico, Matiz. Inlocuire rulment roata buc. RADIATOR CLIMA AER CONDITIONAT DACIA LOGAN SANDERO MCV 1.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare