vineri, 17 aprilie 2015

Caseta directie mercedes w203

Oferim un sortiment larg de Clasa C . Piese - Accesorii Autoturisme. Selecție largă de mărci și prețuri mici. Este in stare perfecta de functionare Este Mecanica Cu garantie LUNI Livrez in toata tara cu plata ramburs si verificare colet. Mai multe detalii la telefon. Poti plati in rate fara dobanda.


Va punem la dispozitie serviciul nostru de Reparatie caseta directie Mercedes - Benz W2, indiferent de model si de anul de fabricatie si puteti beneficia inclusiv . MERCEDES , C Class W2Euro 10. Coloana Volan Mercedes C1C2Kompresor W203. Volanul merge greu pe stanga si foarte usor pe dreapta. Cumpara acum de pe Okazii. Vindem caseta directie de mercedes c2( w2) avem pe stoc si alte piese motor, cutie de viteza, interioare,toate sint originale din dezmembrare pentru.


Mercedes C Class W2, caseta directie de la magazine cu 1 calificative pozitive si livrare din stoc. Calitate la Preturi Mici. Consultanta la Achizitie. TUREAL STEERING SOLUTIONS – SERVICE TUREAL reconditioneaza si repara casete de directie pentru Mercedes inclusiv pentru modelele: Reparatii caseta. Rezultatele căutării pentru Ax volan , caseta de directie mercedes - benz a-class.


Vezi aici autoturisme de vânzare pentru mercedes w2, cu prețuri de la. Pretul pieselor second hand din categoria dezmembrari auto Mercedes Bucuresti este cel mai mic de pe. Il simti in coloana de directie (sub bord) ca o bataie metalica. Deci am sanse sa fie de la caseta de directie (nu am servo).


Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, . In cadrul service-ului auto Master Hyperion Service se poate repara orice caseta de directie Mercedes , inclusive autoutilitare. Caseta directii Mercedes.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare