marți, 14 aprilie 2015

Furca ambreiaj ford transit

Furca ambreiaj ford transit

Ford Transit furca ambreiaj. Oferte pentru furca ambreiaj ford la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Cumpără furca ambreiaj ford transit de la unul din magazinele noastre.


Furca ambreiaj ford transit

Contactati-ne pentru pret furca ambreiaj. Asiguram montaj contra cost. FORD TRANSIT bus (E_ _) TRANSIT 2. Furca decuplare ambreiaj. NOTA: Verificați furca ambreiajului in vederea ușurinței de operare. Beneficiezi de Consultanta, Garantie , Cele Mai Bune Preturi, Livrare in.


Sistemul de ambreiaj este format din placa de presiune,volanta ,disc de ambreiaj ,rulment de presiune. Kit ambreiaj , volanta, pompa, furca ambreiaj. Arcurile oferă o uşoară „toleranţă” atunci când ambreiajul este cuplat, ajutând. Toate detaliile despre acest . Eu cred ca pe la furca ambreiajului care actioneaza rulmentul de presiune este problema, mai ales ca si kintziky a observat ca tot de pe acolo . Ambreiajul îndeplinește funcții vitale pentru un autoturism. Astazi cind mergeam cu masina mi s-a parut ca pedala de ambreiaj nu pre.


Furca ambreiaj ford transit

MPI In stare foarte buna, origi. Set ambreiaj COMLINE ECK032. Articol extins/Info extins : cu furca decuplare . TDCI Volanta OPEL ASTRA G 1. Oferte FURCA AMBREIAJ FORD ESCORT 19- Vanzari, Cumparari,. POMPA AMBREIAJ PEDALA FORD TRANSIT.


Acum luni am ramas in centrul orasului fara ambreiaj. Adica calci pedala de ambreiaj , dar miscarea nu se transmite mai.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare