vineri, 10 aprilie 2015

Tunel car wash

Incarcare freon auto si service aer conditionat auto pentru orice marca si model de autovehicul. Piese si componente ale sistemului de aer conditionat auto : . SOS CHITILEI NR 158A SECTOR BUCURESTI o zi buna. Frima Aer Conditionat Bucuresti cu experienta de peste ani specializata in montajul reparatia si intretinerea unitatilor de climatizare sau frigorifice. Bonus: Reducere la Verificare Sistem Aer Conditionat Alunga Mirosurile.


Tunel car wash

Autostrada Bucuresti -Pitesti DN 65B, Km 4+5M, Arges . Probleme aer conditionat auto Revin asupra acestui subiect deoarece. Prin igienizare clima auto se intelege introducerea de ozon pur in sistemul de ventilatie al autoturismului. O instalatie de aer conditionat imbacsita si murdara . Cumpara acum Aparat igienizare aer conditionat Wynns Aircomatic III la pret avantajos de pe.


Identificare piese auto dupa seria de sasiu. Taxa de livrare pentru Bucuresti este de Lei, iar pentru comenzile de minim 3Lei livrarea este . Curatare si igienizare tapiterie, mocheta, presuri, fete usi, plafon, plastice + decontaminare/ ig. Curatare interio auto igienizare aer conditionat cu doar RON!


Tunel car wash

Ani Experienta in Montaj, Revizii si Service Aer Conditionat. Dispunem de un personal calificat in domeniu, gata sa intervina pentru orice fel de operatiune .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare