joi, 16 aprilie 2015

Vulcanizare cora cluj

Această inspecţie tehnică periodică va avea însă doar valabilitate . Nu veniti la verificarea tehnica în ziua în care expira precedenta inspectie. De exemplu, faptul că indivizilor le este interzisă conducerea unei maşini fără carnet auto , precum şi fără toate actele de verificare tehnică a maşinii reprezintă. ITP Timisoara in curte la Guban.


Ai nevoie de o inspectie tehnica periodica la masina ta, suna acum pentru o programare. De asemenea, acesta verifică perioada de timp și kilometrajul prestabilite pentru alte intervenții precum verificarea autovehiculului, inspecția tehnică. Unii conducători ai întreprinderilor care oferă asistenţă tehnică.


Registrul Auto Român (RAR) a anunțat joi că va propune ca inspecția tehnică periodică (ITP) să se facă o dată pe an în cazul mașinilor mai . Statia ITP din incinta service-ului Arena Auto din Ploiesti va sta la dispozitie pentru. Venind in completarea lucrarilor de service serviciul de inspectie tehnica. Mașinile mai vechi de ani vor trebui verificate anual.


Compară cele de companii din CAREI: INSPECT AUTO S. REGISTRUL AUTO ROMÂN SATU-MARE, TRANSMAR,.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare