joi, 22 iunie 2017

Prese hidraulice tinichigerie auto

Prese hidraulice tinichigerie auto

Echipamente si scule tinichigerie auto oferite de sculesiechipamente. In Trusa NU ESTE inclus Pompa Hidraulica ! Aparate de sudura, de taiat tabla, prese hidraulice , aparate de slefuit,. Scule tinichigerie de vânzare. Parc Auto situat in Bucuresti.


Ciocan pneumatic Indreptare prin presare. Descriere:Trusa cu cilindri si mini cilindri pentru prese hidraulice de redresat. Presa de arcuri pentru sistem McPherson CANVIK - Danemarca Descriere: Presă de arcuri acționată manual, pentru sistemul McPherson, destinată schimbării . Expandor tinichigerie. Presa hidraulica pentru reparatii de tinichigerie.


PRESA HIDRAULICA CAROSERII. T piesa de schimb din presele de caroserii. La Auto AS International va oferim servicii profesionale de tinichigerie si. AGM Garaj va pune la dispozitie un atelier de tinichigerie cu dotari de ultima. Accesorii echipamente service auto.


Clesti speciali mecanici, scule tinichigerie. Compresie motor si cale distributie. Vrei sa achizitionezi o presa hidraulica de calitate marca Yato sau Vorel?


Te asteptam acum in magazinul nostru online, pentru a comanda o presa hidraulica. Aici gasesti prese hidraulice pentru planat tabla cu forta presare intre 100t - 400t. Vezi date tehnice pentru prese hidraulice tinichigerie ! Comercializam scule auto intr-o gama larga de modele.


Comanda online scule auto pentru service la pret de importator. Prese hidraulice Fuchs Hydraulik. Set presa hidraulica si accesorii pentru tinichigerie -4t. Trusa HIDRAULICA Indreptat Caroserie 4-ton. Presa tinichigerie , indreptat caroserie -4-t.


Presa HIDRAULICA WP50H este un dispozitiv ideal pt ATELIERE Reparatii AUTO sau Prelucrari Metalice cu Forta Presare TONE ce poate fi operat . Societatea ITALO CONVEST S. Registrul auto Roman pentru. Tinichigerie Instrumente de Masura Lampi pentru Service Carucioare . Toate drepturile rezervate. Ajunge in Ashburn prin Fan. Cursa cilindru hidraulic : 90mm . Atelierul de tinichigerie si vopsitorie auto este dotat cu aparatura de ultima generatie. Dispunem de prese hidraulice și elevatoare suficiente ca număr cât și ca.


Unitate de protectie pentru . Caracteristici: - piston mobil plan lateral, - pompa hidraulica cu actionare manuala. Apeleaza la specialistii nostri pentru aparate . Utilaje vopsitorie si tinichigerie auto. TINICHIGERIE : Folosim echipamente de ultima generatie (dispositive si prese hidraulice ) asigurand astfel refacerea formei initiale a caroseriei in conformitate . Clema pentru aparate si prese de redresat caroserii cu carlige, si tone . Aparat de tinichigerie pentru indreptat tabla Spotter A6.


Desi investitiile in dotarile cu echipamente de service- auto sunt extrem de.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare