joi, 1 februarie 2018

Corector vopsea auto

Corector vopsea auto

Cumpara corector vopsea auto online pe eMAG. Comanda Acum si ai Livrare Rapida si Retur simplu! Preparam creioane de retus vopsea auto pentru masina ta, pe codul tau de culoar. Calitatea produsului nostru garanteaza repararea definitiva a zgarieturilor . CREION CORECTOR VOPSEA AUTO Sunt produse.


Creioanele de retus se utilizeaza pt a acoperi zgarieturile masinii . Echipamente sportive si de turism Echipamente pentru sport. O vorbă din popor spune următorul lucru despre mașini, anume că „există două tipuri de autoturisme: cele. Oferte pentru corector vopsea auto la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Cumpără corector vopsea auto de la unul din magazinele noastre. Creion retus vopsea auto Wesco Producator Wesco Cod culoare -Produs recomandat pentru retusarea vopselei de pe elementele de caroserie -Degresati.


Creion corector vopsea auto preparat dupa codul de culoare. Set aplicator ce contine vospea originala (9ml) si lac incolor (9ml). Vopsea Retus Originala Vw-Audi-Seat-Skoda. In cazul vopselurilor non metalizate setul . Iti prezentam uimitorul corector pentru zgarieturi FIX IT PRO, o descoperire revolutionara recent prezenta si-n Romania. In Vitan se gasesc si vopsele puse in marker corector.


Corector vopsea auto

Marker transparent lucios, compatibil cu orice tip de vopsea. Elimina zgarieturile de suprafata. Potrivit pentru aplicarea pe orice culoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare