vineri, 2 februarie 2018

Colantare auto camuflaj

Colantare auto camuflaj

Servicii profesionale de colantare auto integrala sau partiala in orice culoare, inclusiv colantare cu folie camuflaj. Click pentru preturi si detalii. Cu o gama foarte variata de materiale autocolante pe care le putem printa sau decupa cu ajutorul echipamentelor noastre, veti fi siguri, . Folie colantare auto CAMUFLAJ - 1(1m x 5m) Redus.


Cu tehnologie de eliminare a bulelor de aer. Disponibil si la rola de 30m X 5m. Producator: MighCar Cod: MRA33-TCT-3365. Vindem si folia autoadeziva camuflaj fara montaj. Autocolant Camuflaj intr-o gama variata de produse.


Folie Camuflaj de calitate superioara, la preturi de importator. Zeci de modele si culori. Lucrarile sunt realizate in atelierele proprii de catre echipe specializate.


Colantare auto camuflaj

Colantari auto textura camuflaj - DCM DESIGN. Set Husa Army + Folie de Sticla 10D iphone Camuflaj. Sport, timp liber, arta Arta . Anunturi Auto, moto si ambarcatiuni - camuflaj.


Autoturisme ; Autoturisme 1. Daca PRETUL MIC te-a facut sa te gandesti la colantarea masinii in defavoarea vopsitului atunci ai o idee gresita despre ce inseamna colantare auto. Cu o experienta de peste ani in tuning auto, Custom Wrap s-a ofera servicii de colantare auto profesionala si folie protectie pentru caroserie. Vanzator Verificat maniamall (8 27).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare