luni, 27 august 2018

Service brasov auto

Service brasov auto

Service Auto ACC - Serviceuri de calitate - Ateliere auto , reparatii auto - AUTO CHECK CENTER, Rețea națională de service-uri. Opel Dibas este unul dintre cei mai mari importatori Opel în România, reprezentanta Opel Bucuresti, reprezentanta Opel Ploiesti și service autorizat Opel. Vă oferim servicii non-stop de spălătorie și vulcanizare, alături de service auto ( tinichigerie , vopsitorie, mecanică și electrică), . Tinichigerie - atelierul de reparaţii caroserie, beneficiază de stand pentru redresat şi îndreptat caroserii. Posturile de lucru sunt echipate cu bancuri de lucru . Primesti CADOU pentru masina ta L de ulei, daca este mai veche de ani. PORSCHE INTER AUTO si primesti un VOUCER CADOU pentru reparatii de tinichigerie.


Service brasov auto

In reteaua Porsche Inter Auto Romania oferim servicii de cea mai inalta . Bursa serviciilor AUTO Cereri si oferte de servicii AUTO. Baietii de aici stiu de toate. Va prezentam lista operatiuni si preturi de manopera practicate de service auto Almira. Vezi lista de preturi pentru mecanica, electrica, ITP si verificari.


Preturi imbatabile la serviciile de tinichigerie auto ! Sector Bucuresti (ZONA CORA PANTELIMON) . Centrele noastre de service vă ofera servicii profesionale de reparatie si intretinere pentru masina ta la preturi avantajoase, iar tu ai astfel garantia reparatiilor . Procedura obtinerii autorizatiei de functionare a unui Service auto. Repararea, intretinerea si/sau reglarea echipamentului electric si/sau .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare