joi, 9 august 2018

Vopsea auto portocaliu metalizat

Creion corector vopsea auto metalizat Rosu- Portocaliu 72U. Cât despre amestec: vopselele noastre auto fluorescente sunt vopsele pe bază de solvenţi, gata preparate. Este posibil să fie nevoie să adăugaţi diluant între. Produsele EMAUR PLUS sunt produse de acoperire pe baza de rasini alchidice, solventi organici , sicativi, adjuvanti si pigmenti.


Se caracterizeaza prin: . Preturi vopsea auto - Lista cu rezultate pentru vopsea auto. Spray vopsea Portocaliu HappyColor Acrilic, 400ml Kft Auto. Piese - Accesorii Autoturisme.


Microreparatii, retus vopsea impreuna cu un pachet de polish auto profesional. Creion retus vopsea auto Wesco Producator Wesco Cod culoare -Produs recomandat pentru retusarea vopselei de pe elementele de caroserie -Degresati. Din păcate a apărut o zgârietură pe vopseaua nouă. De ce să o lași, când o poți repara cu un spray auto de la Norauto?


Pulverizezi vopseaua pe zgârietură și . Cantitate: 4ml, Culoare: argintiu metalizat. Si portocaliul, nu e tot galben? Ia uita-te la maimutoiul din postul de sus, ce culoare are? Cumpara vopsea Auto Brekner, De Beer, Silverpol, pofesionala si calitate la cel mai bun pret. Adauga culoare in viata ta - Laborator cu experienta.


VOPSEA RETUS METALIZAT AUTO COLOR 350ml. SPRAY MARCAJ SPOT MK FL PORTOCALIU 5ML. Face vizibile cele mai mici defecte. Pentru grundul de culoare închisă. Cartuş cu pad aplicator, grame.


Vopsea spray negru metalizat 676. Furnizarea de vopsele în culori personalizate auto este o nouă oportunitate pentru vop-. Varianta pigmentabilă poate fi nuanţată în orice culoare, prin adăugarea a 1ml vopsea auto metalizată sau nemetalizată la fiecare litru de vopsea raptor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare