marți, 18 decembrie 2018

Caseta directie ford mondeo 2002

Volan torpedou plansa bord caseta directie debilmetru aer ford mondeo. Este in stare perfecta de functionare Este Mecanica Cu garantie LUNI Livrez in toata tara cu plata ramburs si . Oferte pentru caseta directie ford mondeo la preţuri imbatabile doar pe. Oferim un sortiment larg de Mondeo Mk3 . Suna pentru a primi o oferta.


Demontare capat bara de pe caseta de. Am un ford adus din germania, iar nivelul la lichidul de servodirectie e aproape de minim. Din pacate caseta mea a inceput sa dea semne de oboseala cronica.


Ea si-a manifestat oboseala cu ceva timp in urma si anume. TDCI,demontare caseta de directie de pe caroserie. Aici gasiti cateva din casetele de directie pe care le avem pe stoc. Ford Mondeo Titanium - 2. Poti plati in rate fara dobanda.


FORD MONDEO III Berlina (B4Y) [11. Orice uzura la una din componentele de mai sus afecteaza . Benzina 16v cod: B36M1008BX Piesa este originala. M51-3F818-BB (id:68364) fara . A era sa uit am un ford din 20motor 19diesel.


Caseta directie Fiat Punto 1. Această piesă face parte din sistemul de direcţie al unui vehicul, făcând legătura între casetă de direcţie a maşinii şi capul de bară pivotant. AutoLux Bieleta directie Seat Ibiza 6L Cordoba 20-200 Skoda Fabia 6Y. Măreşte, Producător: FORD Cod produs: 55U5R1. Pentru cutii cu viteze.


Caseta directie ford mondeo 2002

Kit-ul de reparatie caseta directie hidraulica cuprinde toate elementele de etansare, ghidaj si mecanice necesare repararii casetei dumneavoastre de directie, . Vand incuietori torpedou ford mondeo dezmembrez ford mondeo mk an. Sa nu fie ceva din caseta ,pai bucsi nu ,pivoti nu ,flanse nu ,bielete nu ,apai ce sa fie. Oferte produse si servicii: caseta directie ford fiesta. Piese auto online - Bine ati venit in WebShop nostru online de piese auto!


Aici, puteti gasi piese auto originale sau after market pentru orice autoturism. Piese pentru autoturisme, utilitare mici și mari, accesorii și uleiuri/aditivi acum din webshop-ul Bardi Auto!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare