joi, 28 februarie 2019

Tractari cluj napoca

Tractari cluj napoca

Cluj - Napoca Ieri 07:45. Tractări auto non-stop de la 70lei în oraș și 1. Oferim servicii de tractari auto, asistenta rutiera, transport auto pe platforma, remorcare si transport persoane intern si international. Suntem o firma cu experienta in domeniul tractarilor auto, profesionalismul este punctul nostru forte, va oferim servicii . Cu noi, problemele dumneavoastra vor disparea.


Avem cele mai mici preturi, negociabile, la orice ora. Află date de contact, informaţii financiare, datorii . O metodă, rapidă, gratuită și confortabilă de a găsi un job printre 53. Vă tractăm noi până acasă sau până la cel mai apropiat service auto. Experienta si profesionalismul vorbesc cel mai bine in numele nostru.


Activitatea principala a firmei este cea de transport si tractare auto, asistenta rutiera, rent-a-car. Ati ramas cu masina in pana si aveti nevoie de tractare sau depanare? Va oferim prin departementul de tractare si depanare . Tarifele sunt negociabile in functie de fiecare cursa in parte. Asistenta rutiera la orice ora din zi si noapte.


Tractari cluj napoca

Remorcare de autoturisme avariate si . Firmele gasite mai jos pot fi inregistrate de catre utilizatorii sitului sau echipa . Platforma tractari auto iveco daily 65c 15. A puscat motorul, nu a mai pornit. Proiectare rulote comeriale si fast food Comercializare rulote fast food si comerciale Service rulote comerciale Service rulote turistice. Autoturism de teren înzăpezit, tractat de ”4XRescue” pe strada Câmpului - VIDEO.


La Dedeman puteti alege oricare din cele 4produse din categoria Ancorari si tractari. Preturi pentru Ancorari si tractari de la 0. Nu prestam servicii de tractari ! Va ajutam doar sa va repuneti masina pe carosabil. Polita privind asigurarea de TRACTARE AUTO se poate emite simultan cu. SAU IN AFARA ORASULUI,TRANSPORT AUTO SAU UTILAJE IN . Daca aveti probleme cu masina nu ezitati sa ne contactati.


Tractari cluj napoca

Despre evolufiunea studiului. Studiu introductiv, traducerea textelor si note de M. TRACTARI Auto NON-STOP la cele mai mici preturi. Tractari -remorcari auto in Suceava.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare