vineri, 8 februarie 2019

Vivid workshop 2018

SPALATORIE SI COSMETICA AUTO -MOTO. Imediat ce spălătoria confirmă programarea utilizatorul este notificat pe telefonul. Taguri: cleverwash , aplicatie mobila , cluj , spalatorie auto.


La Jetoane”, spălătoria auto în regim self-service din Iași se extinde în sistem de franciză. Aceasta funcționează prin achiziționarea unui .

ITP Auto Baicului, Pantelimon sector Bucuresti. Spălătorie Auto Baicului nr. Puteţi să vedeţi ce spălătorii sunt libere, în timp real şi puteţi să faceţi şi programare. George Buhnici vine cu mai multe detalii la iLikeIT, . Afacerea noastra este si mai buna pentru ca poti incasa bani, automatele ofera clientului rest, iar tarifarea poate fi diferentiat . Dacă gestionaţi o flotă auto şi doriţi un contract avantajos de spălare a autoturismelor, dacă doriţi o programare pentru serviciile noastre de polishare sau dacă . CAR WASH este o companie romaneasca infiintata anul acesta ce isi propune sa raspunda in mod corespunzator solicitarilor din domeniul prestarilor de servicii . Alexandru Graur, co-fondator al aplicatiei WashNow, a declarat ca programarea direct de pe telefon la o spalatorie auto confera unui sofer .

Programare spălătorie manuală. ATP Auto este o spalatorie cu renume datorita calitatii serviciilor oferite clientilor, fiind primul service auto complet renovat cu program NON-STOP din zona de . Astazi Liquid Car Wash este singura spalatorie cu traditie din Brasov, si printre putinele spalatorii din Romania cu un sistem de programare online complet. Utilizatorii CleverWash pot face o programare în mai puţin de un minut. E(vis-a-vis de Napolact Baciu).


Spalatorie si service auto SHEER. Autospa este prima spalatorie Auto cu programari online, din Oradea. Acum oferim si servicii de curatare tapiterii la domiciliu. AutoSpa este o spalatorie auto. Auto Smart este o spalatorie cu renume datorita calitatii serviciilor oferite clientilor.


Cu o traditie de peste ani, portofoliul de clienti acumulat pe parcursul anilor . High Performance Car Care. CleverWash este primul startup din România care dezvoltă soluţii dedicate spălătoriilor auto. Din aplicaţia mobilă şoferii pot face programări evitând astfel timpul . Cele mai bune servicii de spalatorie din Bucuresti.


FOTO: Alba Iulia are spălătorie auto cu programare Pick Up.

Johnson Car Wash oferă servicii de cea mai bună calitate. Dacă luați în considerare spălătoria auto ca centru al unui business de viitor,. Spălat EXTERIOR AUTOTURISM, 2-Lei. Vrei ca autoturismul tău să fie preluat imediat de angajaţii noştri?


Curăţat INTERIOR AUTOTURISM, 1-Lei. Vă mulțumim pentru interes. Nu uitați să vă programați vizita. Un grup de întreprinzători clujeni a lansat o aplicaţie gratuită pe telefonul mobil de programare rapidă la spălătoriile auto , astfel că şoferii nu . O spalatorie auto tip tunel stie cineva prin centru ? Unde in caz de urgenta iti poti spala masina in minute, fara programari and shit ? Carwashone este o spalatorie auto Chiajna. Zice lumea că cea mai bună spălătorie Zsolt Car Wash, de pe Gh.


Acceseaza site-ul Fa-ti o programare Locatie Contact. Locuri libere la curățat de tapiterii ! Pentru aceste servicii este nevoie de programare și se efectuează în special în . Serviciile noastre de spalatorie auto. Pentru programare va rog introduceti tabelul de mai jos. Reconditionarea profesionala a caroseriei pentru un aspect de showroom. Degresare si curatare completa a . La fiecare vizită mai punem câte o ștampilă și după ce ai adunat . Curatatorie Tapiterie Auto Profesionala Strada Caraiman Nr.


Te asteptam sa ne suni pentru o rezervare de detaliere auto. Echipa Kärcher pentru spalatorii auto este bucuroasa sa va sfatuiasca! Va puteti face si o programare personala.


Cea mai modernă spălătorie auto din Sibiu s-a deschis de curând pe. Contacteaza-ne pentru o programare si mai multe detalii! Imperial Dent Clinic din Timisoara - iti oferim serviciile stomatologice de urgenta sau cu programare într-un mediu prietenos și îngrijit, printr-un mod cât mai . MIDA Miercurea Ciuc si Sfantu Gheorghe considera ca fiecare masina are o personalitate unica ce trebuie scoasa in evidenta.


SMART CAR WASH angajează personal spalatorie auto in zona piața victoriei, cu experienta. Electrica, Piese auto , Mecanică, Tinichigerie, ITP, Vopsitorie. Faceți o programare astăzi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare