miercuri, 27 martie 2019

Cric crocodil 3 tone

Alege dintr-o gamă variată de produse . Preturi cric crocodil tone - Lista cu rezultate pentru cric crocodil tone. Compara preturi si oferte actualizate. Cumpără cric crocodil tone de la unul din magazinele noastre. Comanda acum si beneficiezi. Informati-va acum despre pret si . Cric crocodil pe rotile.


Cric crocodil 3 tone

Cu supapa de siguranta la suprasarcina. Provenienta Tool Hub Anglia . Acest tip de cric poate sustine o greutate de pana la tone. Inaltime maxima de ridicare 480 . Cele mai bune sisteme de ridicare (cricuri) le veti gasi la noi :scule-utile. Preț fara TVA: 10lei. Capacitate tone , inaltime min.


TRANSPORTUL ACESTUI PRODUS ESTE GRATUIT! Descriere: Deschidere: min 1mm- max 495. Acest cric tip crocodil pe rotile are capacitatea de a ridica o sarcina totala de tone , la o inaltime intre 1si 533mm. Aluminium-Steel Construction, inaltime min. Disponibilitate: In stoc.


Cric crocodil 3 tone

Toate masinile de mare tonaj necesita un cric de cel putin tone sau mai puternic. Acest cric de tip crocodil va fi util in principal ca model auto, oferind forta de. Cricul crocodil Tone Big Red are un design compact care permite utilizarea in spatii inchis usor de manevrat. Acest produs se potriveste vehiculelor mici.


Datorita modelului ingust, cu . Cricul hidraulic crocodil ofera portabilitate crescuta, fiabiliate si inaltime de ridicare adecvata. Timisoara, Timis Acum o lună 3RON. Firma noastra are sediul in judetul SIBIU. Home ECHIPAMENTE DE ATELIER CRICURI HIDRAULICE.


CRIC CROCODIL HIDRAULIC TONE. Ideal pentru vulcanizari. Stea Stele Stele Stele Stele. SUV-urile este indicat sa alegi un cric hidraulic cu capacitate de ridicare de tone.


Poti identifica si cumpara piese auto si accesorii la preturi speciale. Acordă punct Acordă puncte Acordă puncte Acordă puncte Acordă puncte. Pret EXCEPTIONAL Livrare Rapida si Drept de Retur doar la Timoshop. Aparat de sudură electric.


Cric crocodil 3 tone

Dimensiuni: 7x 3x 1mm. Omul gospodar își face vara sanie, dar iarna își cumpără… cric mecanic sau hidraulic. Set cale cremaliera Norauto, tone. Sunt omologate European si intrunesc standardele TUV-GS. Au in dotare valva de siguranta care la . Cum poti sa sustii canalul ? Fii primul care adaugi o . Produse garantate de înaltă calitate și prețuri accesibile găsiți la casaidea.


Oferte produse si servicii: cric crocodil tone.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare