luni, 4 martie 2019

Regulator presiune pompa injectie peugeot 307

Regulator presiune pompa injectie peugeot 307

Cumpără regulator pompa injectie peugeot 3de la unul din magazinele noastre. Regulator presiune pompa injectie 1. A avut cineva probleme cu regulatorul de presiune de la pompa de inalta. S-a comandat alt regulator de presiune nou si dupa montare a pornit.


Acolo mi-au spus ca e defecta pompa de inalta presiune sau pompa de. Dacia, Nissan, Renault, Suzuki cod. Modul cu motoras macara geam electric dreapta peugeot 3Acum minute . Comanda Acum si ai Livrare Rapida.


Conducte combustibil: Conducta inalta presiune injectie. Foto: Sistemul de injecție directă diesel. Avem pe stoc: Motor Cutie viteza Pompa injectie Injectoare Turbina . Wo înaltă presiune Walbro 2LPH Intank Electric combustibil pompă înlocuire. HDi 1Diesel Combi 9HY( DV6TED4), 9HZ(DV6TED4) 109CP numai la ONAUTO, magazin online piese auto . Anunturi piese auto Injectoare si pompe pentru Peugeot din Romania pe.


Oferim factura si garantie de zile pentru pompa de inalta presiune achi. Vand pompa injectie peugeot 3, 1. La cerere se poate oferi pompa de injectie sau. Pergam Edit Srl, Puchenii Mari,. INSTALAŢIA DE ALIMENTARE CU INJECŢIE DE BENZINĂ. Peugeot care echipeaza modelele 20 initial si ulterior 3cu motoare HPi.


Senzor presiune combustibil pe rampa de inalta presiune. Unde se afla pompa de motorina in sau linga rezervor, dar filtru de motorina ? Se prezinta in stare impecabila. De alimentat, alimentez la Rompetrol, pompa de injectie parea in . Pompa de inalta presiune PEUGEOT 3SW (3H) 1. Excesul de benzina sentoarce n rezervor prin intermediul regulatorului care tine o presiune constanta n rampa de injectie. Joja cu pompa , regulator si filtru imersate. Piese auto second hand la . Este echipat cu AVR ( regulator automat de tensiune) care impiedica.


Regulator presiune pompa injectie peugeot 307

Tip motor cilindru, timpi, injectie directa, diesel Capacitate cilindrica (cm?). Mod constructiv masiv, soli din aluminiu turnat sub presiune , pentru lucrari in conditii extreme. Peugeot 3dotari : climatronic, geamuri si oglinzi electrice, inchidere .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare