miercuri, 20 mai 2015

Dezmembrari soseaua alexandriei

Sos alexandriei - oferte anunțuri piese și accesorii. Cererea este transmisă către firmele de piese auto și parcurile de dezmembrări. S C Reteaua Auto SRL va sta la dispozitie cu piese auto din dezmembrari , pentru o. Stefanescu Georgiana — Sediu social: com.


Activitate principala : Comercializarea de piese auto noi si second hand. Dispunem de un parc auto de dezmembrari situat în apropiere de Bucuresti, unde . BOGIO CARS vinde din stoc sau la comanda piese provenite din dezmembrari pentru Peugeot, Citroen toate modelele si motorizarile ! Piesele sunt verificate . Imi poate spune cineva cateva adrese cu parcuri de dezmembrari Daewoo din. Dezmembrari OPEL,,, piese auto second han avariate, piese dezmembrari. ACTIVITĂȚI DE DEZMEMBRARE A VEHICULELOR RUTIERE SCOASE DIN UZ B5. Cautati piese din dezmembrari Teleorman?


Parcuri dezmembrari Teleorman. Parc de dezmembrari auto cu sediul in - Anuntul. Oferta job cu norma intreaga. Auto, moto si ambarcatiuni Vehicule pentru dezmembrare. Căută-ți locul de muncă: Mecanic dezmembrari -auto în Bragadiru, județul Ilfov.


Service auto localizat in Bragadiru, Ilfov, Sos. Pentru detalii va rugam sa ne . Anunturi de mica publicitate care contin: dezmembrari opel sos alexandriei. Alexandriei 33 angajam mecanici auto si tinichigii. Vindem toata gama de piese de schimb UNIMOG din dezmembrari.


Motoare, cutii de viteze, cabine,. Mai este unul la iesirea pe Sos. Cum sa porniti o afacere cu dezmembrari de masini. Mihai Bravu vreo 4-centre de dezmembrari. Cadastru, intabulare, receptie si dezmembrare efectuate.


Automotive Parts Store, Professional Service. Masina este la un service pe Sos. Activitatea principală a parcurilor de dezmembrări constă în comercializarea pieselor provenite din dezmembrări auto,.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare