luni, 25 mai 2015

Reparatii tapiterie la domiciliu

Reparatii tapiterie la domiciliu

Retapitare, reparatii si reconditionare canapele sau fotolii. Confortul clientului nostru defineste in cele mai bune . Cele mai bune preturi Garantate. Executam retapitare, reparatii. Servicii de retapitare si reparatii in Bucuresti si . Acestea pot fi de diverse tipuri in functie de locatie (hoteluri, restaurante, baruri, cluburi), reparatii indiferent de materialul din care este realizata tapiteria.


Reparatii tapiterie la domiciliu

Realizate din material textil, fixe sau extensibile se solicita servicii de reconditionare sau reparatii stofe tapiterie atunci cind devin fie murdare fie sint zgiriate de . Firma se ocupa cu reparatii , reconditionarea canapelelor, modele noi pe baza de comanda, reconditionare scaune si fotolii antice. PUNCTUALITATE , EXPERIENTA SI SERIOZITATE MAXIMA. REPARATII TAPITERIE CLASICA SI MODERNA LA PRETURI NEGOCIABILE.


Anunturi pentru servicii de reparatii mobila si scaune la domiciliu clientului sau in atelier. Uite, spre exemplu, unde îți poți reface tapițeria canapelei sau să repari. ALEXANDRU MARGHILOMAN, nr. Reconditionari canapele, reparatii canapele, reparatii tapiterie Bucuresti. Repar tapiterie canapele ,fotolii,scaune rupte uzate,la domiciliul clientului in.


Reparatii tapiterie la domiciliu

Compară cele de companii din ORADEA: VELINEO S. Oferta noastra consta in . Daca vreti sa schimbati infatisarea mobilierului dumneavoastra pentru ca materialul este deteriorat sau decolorat sau pur si simplu pentru v-ati plictisit de . Angajari La Domiciliu Locuri de Munca Arges. Tamplar de exceptie,ofer servicii de montaj mobila, reparatii sau restaurari mobila sau usi si . In aceasta sectiune din site vom arata cateva din lucrarile realizate de echipa noastra formata din tapiter, croitor si cusator. Ca sa va faceti o parere despre cum. Cea mai buna si mai rentabila tapiterie din Braila, reparatii canapele, fotolii, etc.


SPEED executa: – reparatii canapele, fotolii, scune, recamiere – capitonari usi – tapiterie auto. Lucrarile se efectueaza la domiciliul. Dupa reconditionarea volanului , il . SC GEDOR MOB GROUP SRL Suceava: lucrari de tapiter, mobila la comanda, reparatii mobilier.


Mască de protecție pentru nas și gură Prosop de tapițerie pentru . Repar , tapiţez: canepele, scaune, fotolii, coltare de bucatarie si sufragerie, etc. Preiau de la domiciliul clientului, transport gratuit. Reparatii frigidere la domiciliu PFA.


Tapiter cu experienta tel. Avem peste ani experienta in servicii de detailing interior auto, curatare tapiterie auto si scoaterea petelor dificile si murdariei din tapiteria textila sau din piele . Va oferim posibilitatea refacerii mobilierului dv. Canapeaua cu tapițeria obișnuită a servit dvs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare