marți, 9 iunie 2015

Caseta directie ford ka 2001

Piese - Accesorii Autoturisme. Auto, moto si ambarcatiuni . Mărci disponibile de Set reparatie, caseta directie pentru FORD KA online, în mod mai convenabil și profitabil decât cu amănuntul. Poti plati in rate fara dobanda. Cumpara acum, 1 sigur prin Garantia de Livrare.


Caseta directie ford ka 2001

Kit-ul de reparatie caseta directie hidraulica cuprinde toate elementele de etansare, ghidaj si mecanice necesare repararii casetei dumneavoastre de directie, . Reparam casete directie FORD cu piese de schimb de calitate. Contactati-ne pentru reparatii. Nu deranjati daca nu vreti sa cumparati produsul ! Ford ka poti circula oricum. Auto Efect va ofera reparatii casete directie , reparatii pompe servodirectie, reconditionare casete servodirectie, reparatii. CASETA DIRECTIE DE FORD COUGAR.


Aici gasiti cateva din casetele de directie pe care le avem pe stoc. Salut am un Mercedes E 3. Caseta directie Fiat Punto 1. Pentru cutii cu viteze. Zalau : caseta directie ford ka seria. Orice uzura la una din componentele de mai sus afecteaza . Această piesă face parte din sistemul de direcţie al unui vehicul, făcând legătura între casetă de direcţie a maşinii şi capul de bară pivotant.


S-a uzat un simering de la caseta de directie si ai pierdut uleiul de servodirectie. Completeaza cu ulei in vasul care s-a golit. Aici, puteti gasi piese auto originale sau after market pentru orice autoturism. Adica pompa nu mai are debit si presiune conforme sau caseta are . Este caseta de directie , pompa de servo directie (electrica sau hidraulica),. Ce a vrut mecanicul sa zica?


Direct din stoc, caseta direcție Nissan Navara reconditionata cu piese originale. Schimbat distributie FORD. Obtine pretul cel mai bun pentru caseta directie ford transit. Dezmembrez ford mondeo mk,transit 2.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare