marți, 30 iunie 2015

Nordglass cluj

Service King Auto pune la dispoziţie soluţii complete pentru maşina dumneavoastră având în spate o echipă cu o. Suntem devotati politicii . Incarcare si completare clima auto Alba Iulia . Vara sau iarna, clima auto este la fel de necesară. Aerul cald sau rece circulă în permanență în habitaclu, iar clima auto are grijă de confortul tău la volan . SERVICII: ITP, service auto şi parcare cu pază în Mun. Alba, la ieşirea din Aiud înspre Cluj.


Aparat incarcare freon auto - Aparate de service clima auto - Robinair ACM 30- produs de SPX in filiala din Germania – este un aparat pentru service aer . Cel mai serios service auto din Sibiu va ofera servicii de raparatii mecanice, diagnoza computeriazata si intretinere auto la. Inspectie service ; Testare computerizata - motoare diesel si benzina, injectoare, ABS, ESP, ASR, EB SRS; Vidarea instalatiei de aer conditionat; Climatizare. Prompt Service Clima are ca obiect principal de activitate comercializarea.


BTU , Inverter, Auto Restart, Filtru lavabil, Turbo, Display LE Timer este de lei. Prin tehnologia ultrasunetelor vă scapă de mirosurile urâte provenite din sistemul de climatizare a maşinii precum şi cele de pe suprafeţele interiorului maşinii .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare