marți, 9 iunie 2015

Coduri pasta de dinti

Totuţi, acest mit a fost dezminţit, . Internet a circulat o veritabilă teorie a conspiraţie legată de aceste „ coduri ”. Mesajul sugerează oamenilor să aleagă pastele de dinti sanatoase conform unui cod de culoare. Este vorba de un patrat sau dreptunghi colorat si situat la . Ce înseamnă de fapt culorile de pe tuburile de pastă de dinți.

Probabil nu stiati dar culoarea de pe „coada” . Culoarea semnelor de pe pasta de dinţi , motiv de alarmare. Află cât de bună este pasta de dinţi după codul culorilor de pe tub. Există chiar şi un cod cu explicaţiile aferente: Linia verde – pasta este . V-ati intrebat vreodata ce inseamna culorile de pe pasta de dinti ? La baza tuburilor de pasta de dinti se afla semne colorate, a caror semnificatie este urmatoare: verde – pasta de dinti e din substante naturale, albastru. ALERTĂ ANM, a fost emis COD GALBEN de vânt puternic până.


Cât de bună este pasta de dinţi după codul culorilor de pe tub.

Nu vorbim doar de pastă de dinți ci și de cosmetice și cam orice se ambalează în tub. Vă prezint pasta de dinți de la Jason, 1 naturală. Iar coduri de culoare exista inclusiv la ceramice pentru a fi vizibile usor fara a . Ai fost macar o clipa curios sau atent ca fiecare pasta de dinti are o banda culorata.


Acea culoare are o anumita specificatie. Aveti grija cand va cumparati pasta de dinti ! La capatul tubului gasiti un patrat colorat. Aflati ce semnifica fiecare culoare! Circulă pe internet multe articole cu privire la codurile de culoare de pe tuburile. Prin urmare, citiţi datele de pe ambalaj dacă doriţi să vedeţi ce conţine pasta de dinţi pe care o folosiţi şi nu luaţi atât de mult în calcul culorile . Uite poza unei paste de dinti cat se poate de bio, naturala si fara substante iritante sau cancerigene:.


Se aplică cu periuța de dinți. Descopera promotiile zilei, ai. Pastă de dinţi recomandată în tratamente homeopate. Livrare rapida a doua zi.


Pasta de dinti fara fluor 1ml la eMAG, pret avantajos.

Prezenta xilitolului ajuta la. Rasfoiti nomenclatorul arborescent de coduri CPV facand click mouse pe iconitele . Daca te gandeai ca pasta de dinti este folosita doar pentru curatarea dintilor, te inseli. Printre multe alte intrebuintari pasta de dinti curata tenul, . Fii primul care evalueaza acest . Stim ca iti place asa de mult sunca incat iti vine sa te speli si pe dinti cu ea.


O pastă de dinți românească FACE senzație în Europa. Marca de pasta de dinti Identificarea marcii de pasta de dinti cumparata de persoana chestionata. Cumpara acum Pasta De Dinti Fara Fluor 75ml Neobio la un pret special de 1 lei. Pasta dinti albire naturala Black Plakkontrol 75ml.


Un gest banal ca spălatul zilnic pe dinţi ţi-ar putea pune sănătatea în pericol. Un nou studiu susţine că o substanţă chimică frecvent întâlnită în pasta de dinţi şi în. Conţine doza zilnică recomandată de fluor . Piata este invadata de o multime de branduri si de tipuri de pasta de dinti : cu fluor, fara fluor, pentru albirea dintilor, anti-tartru, pentru dantura. Comanda online Colgate Herbal Original pasta de dinti 1ml, la pret avantajos 5. Ce pasta de dinti contine Triclosan, un ingredient cancerigen.


Alte studii spun că această pastă de dinţi este eficientă contra sângerărilor şi. BIOMED - PASTA DE DINTI Superwhite 100ML. Trebuie doar sa stim sa o folosim inteligent. Pasta cu extract din plante valoroase, hamamelis si rosmarin organic pentru dinti si . Disponibilitate: Indisponibil temporar.


Din aceeaşi subcategorie. Dozator pasta de dinti cu suport periute. Cod produs - SKU: DB141 . Dispozitiv One- touch (o singura atingere), util si comod. Compatibil cu toate tuburile clasice de . Previne aparitia cariilor. Strat protector dintilor.


Improspateaza respiratia. Deşi pare ciudat, pasta de dinţi poate fi un produs cosmetic eficient mai ales pentru persoanele care se confruntă cu acnee şi ten uleios. Formula de albire a dintilor este una.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare