marți, 9 februarie 2016

Franciza spalatorie auto

Aceasta funcționează prin achiziționarea unui . Vrei sa deschizi o spalatorie auto self-service WashPoint in franciza ? O spalatorie auto self service are intotdeauna beneficii, atat pentru . Plan de afacere si manual operational. Am dezvoltat planul de afaceri pe toate nivelele și pas cu pas am eliminat multe dintre . Puteti porni imediat o afacere la cheie cu ajutorul nostru in sistem franciza cu. La Jetoane” este rezultatul unui efort susținut de peste ani. Spalare fara apa (waterless) si inca metode distincte de spalare a masinilor in parcare Cine dorste o. POINT este un concept nou de spălătorii auto self service complet. Spalatoria auto BlinkWash vine la domiciliul sau la biroul clientului.


Utilaje agricole si industriale Utilaje industriale si de constructii. Cea mai bună investiție: Construcția unei spălătorii auto adaptată nevoilor Dvs. AȚI PORNI O AFACERE, ȘI VĂ INTERESEAZĂ POSIBILITĂȚILE DE . DescriereSpalarea auto fara apa este un concept nou de a spala, curata, lustrui si proteja intr-o singura operatie orice suprafata neteda vopsita, din. Concret în franciză ai un model de business deja testat!


Articol preluat din comunicatemedia. Firma noastră vă oferă tipuri de franciză , dintre care vom alege împreună. Serviciu de curatare fara apa a masinii, de detailing si polisare auto , ce utilizeaza nanotehnologia. Investiţia într-o spălătorie variază între 25. Din cel putin motive: 1. SPALARE IN PARCARE inseamna furnizarea serviciului de spalare a masinii chiar acolo unde este parcata!


Suntem intr-o continua cautare de colaborator, devino partenerul nostru aplicand pentru sistemul de franciza SMART CAR WASH, deveniti reprezentantul nostru . PARTENER NOU PROFIT SYSTEM - Franchising. LA JETOANE este un brand românesc de spălătorii auto self-service prin care . Prima franciză a fost semnată și urmează a fi implementată în . Puteți cumpăra o franciză spălătorie auto și să câștige bani buni în acest proces. Acest tip de afacere necesită doar câțiva angajați să opereze de afaceri, . Preluând o franciză , practic, veți beneficiat de toate cunoștințele acumulate în timp de către fondatorii companiei, veți avea intreg procesul . Ce inseamna o spalatorie self service : spatiu modern unde iti poti spala singur masina cu ajutorul aparatelor de ultima generatie prin introducerea unor fise ce . O afacere la cheie cu venit constant este franciza de spalatorie auto la domiciliu Spalare In Parcare. Eleven one, spalatorie auto ecologica, cauta sa se extinda in Romania prin parteneri in franciza , capitalul minim necesar amenajarii spatiului, . Citeam zilele trecute despre aglomerația la spălătoriile auto.


Tocmai din acel motiv, chiar dacă aveam mașina extrem de murdară, nu voiam . Waves Car Wash susține că a închis franciza respectivă în iunie, după ce un . Care este investitia necesara pentru a deveni francizat . Prezentare sistem spalare : ▻ Sistemul este conceput pentru spalare exterioara ( cu operatori sau fara ) a autovehiculelor, intr-un timp limitat si consumuri . Daca as veni cu masina plina de noroi la o spalatorie auto cu fise as cheltui mai mult de 15lei as cheltui 20de lei si imi ramane mie datoria sa o . Spalare in parcare este un concept nou in Romania, o franciza care da. Cum iti deschizi o afacere cu vulcanizare, spalatorie sau service auto. Descarca ghidul antreprenorului. Un antreprenor trebuie sa faca cel . De ce să aleg conceptul SPĂLARE ÎN PARCARE – spălătorie auto mobilă?


Exista metode de a spala masinile. DSC SERVICE Indreptari Auto cu Ventuze. Un procedeu nou in Romania Serviciu cautat dupa grindina, sau dupa acidente usoare. SPALATORII AUTO , FRANCIZA BEAUTY CAR WASH.


Easywash Laundromat Concept, un lanţ de şase spălătorii de haine self-service. Moovit te ajută să găsești cea mai bună rută către Spalatorie Auto Rompetrol folosind transportul public și oferindu-ți direcții pas-cu-pas, precum și un ore . Povestea lantului de spalatorii auto self service jetPOINT incepe in . Doresc sa-mi deschid un SRL cu domeniul de activitate intretinere auto ( mai precis spalatorie auto mobila). Cea mai buna alegere pentru o noua afacere o reprezinta o franciza, potrivit.


Suna la spalatoria mobila si vin baietii sa curete masina oriunde ai fi, frumos in. Etichete: afacere profitabila, francize si oportunitati, spalatorie auto mobila . Vreau sa imi deschid o spalatorie mobila cu jet de aburi, m-ar ajunge. Lucru de care patronii de spalătorii auto profită din plin, dacă nu să se.


Franciza IFBE acreditata de: cecif BSFF. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare