miercuri, 10 august 2016

Pompa inalta sprinter

Pompa inalta sprinter

Oferte pentru pompa inalta sprinter la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Cumpără pompa inalta sprinter de la unul din magazinele noastre. Injectoare injector pompă de înaltă Mercedes Sprinter Iveco Ford Tranz. Auto, moto si ambarcatiuni Vehicule pentru dezmembrare. Dezmembram o gama larga de Autoutiliare Mercedes Sprinter euro din - arata numarul - , cu diferite motorizari precum 2. Examinam, de asemenea, daca pompa de vacuum genereaza . Vand piese MERCEDES SPRINTER 4T, livrare in Bucuresti si in tara.


Pompa inalta sprinter

Eu am fost in aceeasi situatie cu sprinterul pe care lucrez(adica pornirea greoaie la rece),aveam garnitura de la pompa de inalta presiune . Oferim factura si garantie. Vand pompe inalta Mercedes sprinter modelul nou. Livrare rapida prin Curier sau ridicare personala din Buzau.


Kit reparatie pompa inalta presiune Sprinter 616. Dupa ce se aeriseste pompa de injectie se verifica daca motorina ajunge la injectoare. Numele sistemului provine de la rezervorul comun de înaltă presiune (common rail).


Vand pompa inalta presiune mercedes sprinter motor 2. Presiunea este generată în pompa de înaltă presiune. Arata si functioneaza foarte bine! Piesa este verificată şi testată.


Arată și funcţionează foarte bine! Conducta carburant - tur. Pompa de inalta presiune. Senzorul de presiune combustibil este montat pe rampa de înaltă presiune, atât la.


Pompa inalta sprinter

Controlul presiunii este realizat de catre calculatorul de injectie al autovehiculului prin regulatorul de presiune de pe pompa de inalta presiune . TDI, Mercedes Sprinter 2. Dupa ce comandati POMPA DE INALTA PRESIUNE veti fi contactat de un. Eu mi-am scimbat singur filtrele ultima data si dupa ce am mufat toate furtunele am scos furtunul de tur de pe pompa de inalta presiune, am dat . Mecanicii vor monta contragreutati pe conductele de inalta presiune,. Call the dealer to Sprinter Fuel Rail Pressure Regulator Problems – Poor . C și ar distruge pompa de înaltă presiune. Reparatii injectoare common rail si pompa duza.


Un hidrofor complet echipat are in alcatuire o pompa cu o conducta pe aspiratie si.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare