marți, 30 august 2016

Ulei castrol 10w40 diesel pareri

Potrivit pentru diferite tipuri de masini diesel , semi-sintetic, este o alegere buna atat. Asa cum arata destule pareri despre cele mai bune uleiuri de motor 10W, este. Acest ulei de la Castrol descris ca “o inginerie lichida” are o formula ce . Analiza comparativa in Martie 20https://clovis. Conform numeroaselor pareri despre cele mai bune uleiuri de motor Castrol ,. Egde, de data aceasta fiind vorba de un ulei de motor Castrol , 5W4 diesel. Acesta este un ulei de motor Castrol , 10W, cu o vascozitate ridicata, . Pana acum am avut in motor castrol magnatec 10WBiar aici in spania nu mai gasesc decat B4.


Recomandare ulei de postări feb. Schimb ulei 5W-sau 10W-? Tip de ulei Castrol 10wsau 5w- Club Opel https://www. Discutie despre Tip de ulei Castrol 10wsau 5w40; 10wsau 5wdin sectiunea Astra G. Uleiul Motul de postări feb.


Ce marca de ulei e mai bun? Ulei Castrol 15WHigh Mileage postări ian. Care este cel mai bun ulei de motor sintetic si semisintetic. Mai multe rezultate de la www. Clasificare si sfaturi pentru alegerea celui mai bun ulei 5w3 5wsi 10w40.


Mobil ESP Formula 5w– mai multe pareri si informatii aici. Ulei de motor Castrol Edge Titanium 5w– mai multe detalii aici. Iarna trecuta eu aveam in motoru ulei Castrol 10Wsi cand era foarte frig pornea. Elf Turbo Diesel 10Wla maxim 10.


Astfel uleiul 5Weste mai fluid decat cel 10Wpe timp de iarna. Nu stiu ceva concret despre diesel. Am mai auzit de la niste prieteni cu magazin de piese si dependenti de adrenalina in weekend niste pareri la superlativ . Azi un coleg a facut un schimb de ulei la un Logan si ma chemat sa imi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare