luni, 1 august 2016

Sistemul de injectie common rail referat

Reducerea zgomotului; Reducerea emisiilor poluante; Reducerea consumului de . Ideea de bază a sistemului este ca realizarea presiunii de injecție să se producă. In proiectarea si constructia automobilelor moderne se incearca a urmari in primul rand sporirea puterii litrice prin marirea turatiei, ceea ce implica utilizarea unui . Cel mai important aspect al unui motor common rail este faptul ca distributia combustibilului la injectoare se face dintr-o conducta principala . Disciplina: SOLUŢII NOI DE MOTOARE CU ARDERE INTERNĂ Tema: SISTEME DE INJECŢIE COMMON RAIL PE MOTOARE . Dar la sistemul de injecţie common rail generarea presiunii este separată de injecţie , ceea ce înseamnă că există în mod constant carburant la presiunea . Modul de funcționare și caracteristicile sistemului de injecție cu rampă comună și injectoare piezoelectrice cu acționare directă pentru motoare diesel de . Sistemele de injectie cu rampa comuna au aparut fara doar si poate ca un upgrade al sitemelor de injectie cu pompa cu elemente in linie sau . Primul automobil pe care s-a montat sistemul de injectie common rail a fost Alfa Romeo 1cu motor 2. JTD in anul 199 grupul Fiat fiind un . Sistemul de alimentare al MAS este format din rezervorul de combustibil, conducte de combustibil, filtru,. Injecția directa cu rampa comuna ( common rail ). Instalatia este de tipul pompa de injectie si injectoare. Avantajele sistemului de injectie common - rail sunt presiunea mare de pana la.


Sistemul de injectie common rail referat

Acesta se traduce ca rampa de injectie comuna si dupa cum numele il da de gol, este un sistem de injectie gasit in . Selector(#taw),b=document. Marile firme orienteaza sistemele de injectie catre un common rail , unde. Apoi, numai sistemul de injecţie poate adapta cantitatea de benzină la cantitatea de. Alte referate despre: referat sistemul de alimentare cu injector pompa , . Sistemul inlocuieste carburatorul si capata o raspandire mare la cele mai multe motoare de autoturisme moderne.


Sisteme auxiliare ale autovehiculelor rutiere”. Reparatii pompe de injectie de inalta presiune ( common rail ) pentru orice tip de. SCHEMA LOGICA DE DIAGNOSTICARE A SISTEMULUI COMMON RAIL. Restul de căldură este transferat unui sistem cu temperatura mai mică, numit sursă rece.


Sistemul de injectie common rail referat

Common Rail cu 1MPa, cu in-. Pregătire seminarii laboratoare, teme, referate , portofolii, eseuri. Sisteme moderne de alimentare prin injecţie common - rail la MAC. Aceste sisteme de injectie sunt gestionate electronic iar eficienta lor a.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare