miercuri, 24 august 2016

Caseta de directie opel astra h

Piese - Accesorii Autoturisme. Auto, moto si ambarcatiuni Vehicule pentru dezmembrare. Vă rugăm să alegeți automobilul dvs. Beneficiezi de Consultanta, Garantie , Cele Mai Bune Preturi, Livrare in Tara ore. Poti plati in rate fara dobanda.


Caseta de directie opel astra h

Vand piese OPEL ASTRA H, livrare in Bucuresti si in tara. Contactati-ne pentru pret caseta directie . Produsul este in stoc si poate ajunge la tine . Discutie despre Reparatii caseta directie astra h din sectiunea Astra H. Bosch, QWP, Triscan cu reducere si livrare gratuita. Kit-ul de reparatie caseta directie hidraulica cuprinde toate elementele de etansare, ghidaj si mecanice necesare repararii casetei dumneavoastre de directie , . Joc in bucsi (in cruci) ! CDTI 16V (L35) 1CP motor diesel din catalogul de piese de schimb dedicat . Categorie: caseta de directie. Oferim factura si garantie!


Calitate la Preturi Mici. CDTI diesel 1cai si poti plati in rate fara dobanda online sau la unul. Burduf caseta directie Opel. Comercializam piese auto din dezmembrari si noi pentru caseta directie Zf opel.


Caseta de directie opel astra h

Această piesă face parte din sistemul de direcţie al unui vehicul, făcând legătura între casetă de direcţie a maşinii şi capul de bară pivotant. Acum luni am avut niste zgomote ciudate la directie (cand roteam volanul pe loc brusc,stanga-dreapta) si. La viteze de peste 120km/ h ai observat daca iti trepideaza volanul? Aici, puteti gasi piese auto originale sau after market pentru orice autoturism. Cumpara Set stergatoare Bosch OPEL ASTRA H 550/450mm de la eMAG!


Opel Dacia Vectra B/Solenza. Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare