luni, 1 august 2016

Cricuri crocodil

Cricuri crocodil

Unelte - Scule - Feronerie Unelte si piese. Comanda Acum si ai Livrare Rapida si Retur simplu! Usor si practic , ideal . Alege dintr-o gamă variată de produse la . Cricuri tip crocodil Conține produse. Oferte pentru cric crocodil la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Cumpără cric crocodil de la unul din magazinele noastre.


Nu ai găsit cric crocodil ? Informații despre stoc: 1. Cricul crocodil cred ca l-am vazut cu toti pe la vulcanizare sau prin service-uri auto. Este acel cric tip carucior, dotat cu roti, ce se baga sub . Este un cric fabricat din aluminiu, ce cântărește doar 2kg. Puteti obtine cel mai bun pret pentru cric crocodil prin intermediul serviciului de cereri de oferta. Tot aici mai gasiti informatii despre cric auto sau compresoare . Omul gospodar își face vara sanie, dar iarna își cumpără… cric mecanic sau hidraulic.


CRIC HIDRAULIC TIP CROCODIL ALUMINIU 1. Pret: adauga produsul in cos si solicita oferta x 1. Vezi acum cele mai bune oferte pentru toate produsele din categoria cricuri si prese hidraulice! Intra acum si prinde oferta! Reghin, Mures Acum o săptămână 3RON Cere curier. Scule Service Auto - Scule profesionale la cel mai bun pret! Se asigura livrare rapida, service autorizat, garantie si accesorii.


Cricuri crocodil

Mecanism de deblocare universal,permite o coborare sigura si controlata. Omologat European si intruneste standardele TUV-GS. Are in dotare valva de siguranta care la depasirea suprasarcinii . Datot cu roti pentru mobilitate sporita.


Din otel de calitate superioara. Capacitate de ridicare de . Pret EXCEPTIONAL Livrare Rapida si Drept de Retur doar la Timoshop. KraftDele KD3crocodil 3T este ideal pentru ridicarea hidraulica, rapida, a masinilor si utilajelor cu . Cele mai ieftinecric crocodil. Vezi produse la oferta.


Preturile afisate includ TVA. Truse de scule YATO Trusa de scule profesională XXL 2piese YATO. Levierul pompei poate fi dezasamblat in piese pentru a ocuparea unui spatiu restrans . Cric Tone Mannesmann 007-T-GS3. Scule auto profesionale pentru service-uri auto.


Gasesti tot ce ai nevoie intr-un singur loc. Un cric foarte bun in pistoane. TVA si Transport incluse (locatii fara km exteriori). Acest produs face parte din categoria Elevatoare si prese.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare