vineri, 12 februarie 2016

Truse scule auto second hand

Truse scule auto second hand

Târgu Mureş este unic importator pentru România a produselor profesionale NERTA pentru curăţat şi spălat. Alege un loc racoros pentru a-ti spala masina. Nu improviza un detergent din solutii casnice de curatat, deoarece risti sa avariezi vopseaua, . Construim spalatorii auto self service cu jetoane sau fise in toata tara.


Truse scule auto second hand

Oferim solutii inovative datorita experientei noastre in domeniul spalatoriilor auto self . Produs de impegnare şi uscare pe bază de polimeri, destinat caroseriei auto. Soluţie concentrată destinată înlăturării insectelor şi a altor resturi de natură . Fiecare jeton dispune de un timp de spalare de minute, timp in care se. In ce consta solutia de degresat pe care o aplica cei de la spalatorii ,. O nouă spălătorie auto pentru autoturisme şi TIR-uri, deschisă recent pe str.


Sonax Adhesive Remover - Solutie Indepartare Adeziv. Valet Pro PH Neutral Snow Foam - Spuma Spalare Auto PH Neutru 1L comentariu. Echipamente si utilaje pentru curatare, spalatorii auto , de inalta presiune - Detergenti auto.


Este recomandat pentru solutii bazice cu valoare pH ridicata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare