duminică, 11 decembrie 2016

Mecanica ceahlau piatra neamt

Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about HTML5 . The norm states that the port must be located inside the vehicle passenger compartment. Depending on the make and model, it may or may not be easy to locate . Coduri Eroare Ford - citite prin mufa OBD.


In urma unei diagnoze au reiesit codurile enumerate in titlu.

Al meerdere keren gehad dat de auto helemaal niet meer reageerde, en het stationair. Motoarele cu ardere internă pentru automobile. Acest clip video va arata unde este localizata mufa de diagnoza la VW Golf mk4. Localizarea mufei pentru diagnoza ODBde pe golf este relativ ascunsa, asa.


Descrierea și decodificarea sistemului de diagnoză OBD și a codurilor de eroare, utilizate la automobile. Autodiagnoze se ocupa cu vanzarea de testere diagnoza auto , interfata. Cumpara acum mufe diagnoza auto ieftin online la preturi avantajoase. Cablu tester diagnoza auto Autel Maxidas DS7cu mufa OBD2.


Mufa diagnoza bluetooth universala.

Cablu adaptor BMW pini - OBDinterfata diagnoza tester auto Delphi ds150. Servicii de diagnoza auto computerizata. Din pacate la intralarea noii planse de bord nu am fost atent la mufa de diagnoza am puso si atat.


Procesul de diagnosticare auto se face prin conectarea testerului la masina prin mufa. Opel dotat cu obd( mufa dreptunghiurala cu pini). Preţul dumneavoastră: 4RON. Functionaza pe din masini.


Diagnoza auto obdMini ELM3BLUETOOTH. Aceasta interfata auto OBDla pret redus este utilizata pentru controlul tensiunii de 12V, astefel evitati arderea testerelor de diagnoza auto din cauza unor . Mufa alimentare bricheta mama pe fir, 68lei (cu TVA) 57lei. Interfata diagnoza auto ELM3Bluetooth, 782lei (cu TVA) 672lei . Sa presupunem ca am achizitionat o interfata auto pentru a face o diagnoza. Mai jos aveti o imagine cu o mufa OBD(pini), ca ajutor sa o . Pentru cei care vor sa afle mai multe informatii despre parametrii motorului sau alte detalii utile, va trebui. Se face prin conectarea testerului la masina prin mufa OBD.


Mufa universala utilizata in europa in ultimul . După ce ați identificat mufa de diagnoză auto , conectați interfata OBDII și puneți. Interfata ELM3USB ultima versiune DIAGNOZA AUTO PENTRU TOATE MASINILE, se conecteaza prin Mufa OBD la parametrii motorului si .

Se pare ca nu inteleg sau am fost prost informat. Instalezi aplicatia pe telefon, bagi interfata in mufa OB pornesti aplicatia, imperechezi te. Intentionez sa achizitionez o interfata de diagnoza auto.


Aceasta diagnoza auto presupune nu doar conectarea la mufa universala si scanarea pentru erori asa cum fac majoritatea companiilor de profil, ci implica atat . Discutie: NISSAN PATROL GR 2. Vehicle speed sensor (VSS) - circuit malfunction Wiring, VSS Fuel . Vă mulţumim pentru achiziţionarea aparatului de diagnoză auto OBD II. Introduceţi fişa OBDII a aparatului de diagnoză în mufa diagnoză a automobilului. Trebuie inlocuita mufa cu una OBD sau sunt adaptori? Program de diagnosticare pentru automobile VAG. Este posibil sa vina din.


Am avut acelasi model de Audi dar fara quattro. Programatoare chei auto utilizarea in clonarea sau generarea transponderelor ( cipurilor) necesare pornirii autovehicului dumneavoastra. Top interfete pentru diagnoza auto ieftine si bune.


Am un amic care imi poate face o diagnoza auto. Detine un aparat DS100E Delphi pe care l-am conectat la mufa pe care o am ascunsa sub . Incarcator Auto cu mufa usb. Cu o experienta in domeniul auto de peste ani, firma EDIAG.


Interfata ELMOBD USB ultima versiune DIAGNOZA AUTO PENTRU TOATE MASINILE, se conecteaza prin Mufa OBDla parametrii motorului . Pana la sfarsitul anilor 9 producatorii utilizau comunicare prin . Lista de vehicule acoperite pentru citirea codului PIN de login prin mufa OBD II. Pentru a localiza cu usurinta mufa de diagnoza de pe masina, chiar daca . Se poate cu acest program face diagnoza live. Unde se gaseste mufa diagnostic pt.


Tester diagnoza auto mufa OBDcontrol tensiune 12V. Tester auto OBDpentru control tensiune 12V, puteti evita ardeerea testerelor, din . Set cabluri diagnoza auto. XTOOL şi multiple funcţii de diagnoză combinate într-o tabletă modernă şi de .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare