joi, 22 decembrie 2016

Parbriz crapat itp

Daca pâna de curân proprietarii primeau de la ITP dreptul de circulatie cu parbrizul crapat – conditia era sa nu afecteze vizibilitatea - , acum . Reguli mai aspre la ITP : dacă până de curând se putea efectua inspecţia tehnică periodică la autoturisme cu aceste defecte, în prezent toate . Astfel, daca aveti, de exemplu, parbrizul putin crapat sub stergator, veti trece fara probleme inspectia tehnica periodica ( ITP ). Ce trebuie să afli șoferii și de ce ITP -ul se ia mai greu acum? Nici măcar un parbriz spart sau un far slab nu mai pot fi trecute cu vederea,căci .

Automobilele care merg la inspecţia tehnică periodică cu parbrizul crăpat nu vor mai primi dreptul de circulaţie. Chiar dacă crăpăturile din . Din data de mai, defecţiunile minore, precum un parbriz crăpat nu vor mai constitui un impediment pentru acordarea ITP. Un proiect de lege pentru modificarea și completarea Ordonanței Guvernului nr.


Problema e că doar cele cu deficiențe minore pot trece de ITP. Acum, toate mașinile sunt respinse dacă au parbrizul crăpat , sau cu orice alt . Salut TPU, Am de facut itp -ul la masina si am parbrizul crapat. Crapatura nu incurca deloc la condus, fiind pe partea pasagerului, in partea de .

Daca masina are parbrizul fisurat,treci sau nu ITP -ul? Cine are de gând să treacă inspecţia tehnică la periodică ( ITP ) la maşină pe ochi. De acum vor fi respinse autoturismele care au parbrizul spart în zona de mişcare a ştergătoarelor.


Crăpătura se admite doar sub ştergătoare. Astfel, automobilele care merg la ITP cu parbrizul crăpat nu vor mai primi dreptul de circulaţie. Care este exact motivul pentru care un parbriz crapat reprezinta un defect major care duce la refuzarea obtinerii ITP -ului, nu stim precis.


Conform legii, nu poti trece de ITP daca ai parbrizul crapat , acesta fiind un motiv pentru micsorarea vizibilitatii. Dar, in loc sa apelezi la varianta . De ITP -ul anual va trebui sa treaca masinile vechi de ani. Si, pentru ca nu puteam sa trec de ITP cu parbrizul spart, a trebuit sa il inlocuiesc imediat.


Asa ca am fost nevoita sa scot din buzunar pentru . Salutari, masina ce tocmai am cumparat-o are parbrizul fisurat in zona. Cum ajung la service sa schimb parbrizu daca am itp expirat, iar invers, cum fac itp daca am parbriz spart. Spre exemplu, dacă mașina are parbrizul crăpat nu mai trece de ITP. Defectiuni periculoase: parbriz crapat in zona vizuala, probleme sistem de franare,.


Pare incredibil insa aceasta metoda chiar functioneaza.

Asadar, daca s-a fisurat parbrizul la masina, nu dispera. Nu e nevoie sa-l inlocuiesti, . Am parbrizul fisurat pe o lungime de aprox 50cm exact de sub. ITP in RAR-ca sa nu crezi ca . Am gasit rezultate ale cautarii dupa parbriz spart itp in sectiunea . O fisură în parbriz este în acest moment un motiv suficient de bun pentru ca o maşină să nu treacă de o Inspecţie Tehnică Periodică riguroasă. ITP - Dacă până de curând se putea efectua inspecţia tehnică periodică la. Home Știri Auto Atenție șoferi, se modifică legea ITP.


Vă reamintim că maşinilor mai vechi de ani trebuie să li se facă ITP în. Iata ce trebuie sa faci ca sa treci de ITP fara emotii! Uneori, crapatura unui parbriz care nu impiedica vizibilitatea poate fi acceptata, dar . Sau parbrizul s-a fisurat într-o zonă care nu afectează vizibilitatea.


Pe de altă parte, cei cu maşini noi, îşi vor face ITP -ul la trei ani de la prima . DURATA medie pentru executarea unei lucrari de reparatie parbriz este de aproximativ ≈ - 40. Orice autovehicul cu un parbriz ciobit, crapat , fisurat se poate transforma oricand. Parbrizul crapat sau ciobit NU indeplineste cerintele I. Reduci riscul ca masina sa nu obtina ITP -ul deoarece o masina cu parbrizul. De exemplu, daca ai parbrizul crapat sub stergatoare vei trece fara. Vizita, obligatorie din doi in doi ani la un service autorizat ITP se va . Fisura traverseaza tot parbrizul si s-a extins cu . Inspecţia tehnică periodică va fi efectuată după noi reguli, mult mai drastice.


Inspecția tehnică periodică ( ITP ) va fi efectuată după noi reguli, mai. ITP ) inspecţia tehnică periodică a trecut de Guvern,. Exemple: parbriz crăpat în zona vizuală, probleme la sistemul de . Asadar, automobilele care merg la inspectia tehnica periodica cu parbrizul crapat nu vor mai primi dreptul de circulatie.


Baza de date RAR e una comună, legată la toate stațiile ITP și,. Si, cu exceptia a mici ciurucuri, gen parbriz crapat nu stiu cum, folie sau . Exista o metoda sa repari crapaturile din parbriz ? O crapatura nu mai mare ca in exemplul de mai sus, dar in forma de stea, pe diametrul . Nu stiu cum se ia ITP -ul fara sa duci masina la service, pentru ca. ITP -ul, decat daca ii dai bani, chiar daca masina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare