vineri, 9 decembrie 2016

Service utilaje constructii

EFECTUAM service intretinere si reparatii complete la : utilaje agricole, utilaje. Comercializam utilaje de constructii , oferim service pt utilaje de constructii , reparatii utilaje de constructii , piese de schimb pentru utilajele de constructii. Perkins – Deutz – Caterpillar – Isuzu – Komatsu – Kubota – Liebherr – Hanomag – Yanmar – Hatz. Service utilaje constructii.


In afacerea ta este estential sa-ti functioneze bine utila​jul. Oferte noi pe post de Mecanic reparatii utilaje de constructii.

Un mod confortabil, gratuit și rapid de a-ți găsi job-ul printre cele 60. Program software util pentru gestiune service utilaje si echipamente industriale, utilaje constructii , utilaje interventii, utilaje agricole. Hamm, Komatsu, Terex, Fuchs si multe alte branduri de echipamente pentru constructii. Reparatii utilaje de constructii , echipamente agricole.


Folosim piese de schimb originale Carraro pentru axe si punti ,pentru utilaje de constructii si agricole. Executam reparatii complexe tip RK sau partiale pentru aproape toate utilajele utilizate in constructii si . GPC va ofera servicii complete de reparatii punti, reparatii convertizoare, reparatii cutii de viteza si multe altele. Furnizam numai piese de schimb originale.

Va punem la dispozitie o gama variata de utilaje pentru lucrari de constructii. Persoana Autorizata,cu experienta de peste ani in domeniu,rectific motoare utilaje. Oferim service pentru utilaje forestiere ,utilaje agricole, utilaje de constructii ,. Mai mult de 3de modele JCB specializate – încărcătoare, buldoexcavatoare, role, mini încărcătoare și altele.


PaulTrans SRL puteți să efectuați reparații capitale dar și de intreținere pentru utilaje , echipamente dar și basculante. Conemixt ofera consultanta, suport tehnic si furnizeaza produse originale si after- market pentru utilaje de constructii CATERPILLAR si stivuitoare. Piese de schimb originale . Detinem un atelier de service dotat la cele mai inalte standarde europene, cu o . Utilaje construcții JCB în Moldova. Va oferim o gama larga de geamuri pentru utilaje de constructii , agricole sau industriale.


Divizia de utilaje din cadrul EuroZone desfasoară activităţile de vânzare,. Dotarea materială şi personalul calificat permit efectuarea unei game largi . Va oferim utilaje second hand in conditii foarte bune de functionare la un pret. Testare si reparatie injectoare. Societatea noastra isi propune sa ofere clientilor sai servicii profesionale si produse de calitate superioara la preturi avantajoase.


Firma romaneasca de familie specializata in distributia de utilaje de constructii noi sau second-hand. Oferim accesoriile, piesele si serviciile asociate necesare.

MEM IMPEX comercializeaza, inchiriaza si asigura service pentru utilaje si echipamente pentru constructii , intretinere si reparatii drumuri si cai ferate, etc. Reparam la standarde OEM o gama larga de utilaje. De asemenea executăm reparații utilaje pentru construcții , auto greu și . Titan Machinery, dealer Case IH in Romania, distribuie utilaje agricole si de constructii pentru eficientizarea si cresterea productivitatii.


Firma TEROTEHNICA are ca principal obiect de activitate asigurarea serviciilor de reparație și service pentru diverse echipamente și utilaje de construcții și . Sef atelier service auto reparatii camioane si utilaje de constructii , in Arad. Experienta similara , un bun organizator ,vechime in functie de conducere,. Oferim solutii complete detinatorilor de utilaje agricole, constructii , motoare industriale. Pigorety Impex se ocupa cu reparatia si vanzarea de utilaje si piese de utilaje Avem o. Acest site foloseste cookies. Navigând în continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.


Inspirat de meserii adevarate. O gama completa de utilaje si echipamente profesionale dedicate oricarui. Incarcator multifunctional utilaje Bobcat Ircat. Excavator constructii Doosan Ircat.


Numărul în service nacele și utilajele constructii proprii și ale terților. Activitatea compartimentului service din cadrul Sc Munax Srl se desfasoara pe intreg parcursul anului. Dealer autorizat pentru piese de schimb Case New Holland (CNH) Construction Machinery.


Geamuri si parbrize utilaje constructii : parbriz komatsu, geam usa komatsu, geam jcb, parbriz jcb, parbriz caterpillar, parbriz excavator, geam buldoexcavator, . SERVICE ȘI PIESE DE SCHIMB VOLVO CE. Vanzare utilaje agricole. E important să lucrez cu cineva care să mă poată ajuta cu service și piese de schimb pentru mai multe . Cluj, service utilaje Cluj, vanzari utilaje constructii Cluj, Nacele.


Pagina de prezentare a retelei de service -uri Partener. Bucuresti, Ara Timisoara, Oradea si Deva, atat pentru utilajele de constructii marca CASE,. Equipment pentru gama de stivuitoare, utilaje pentru depozit, utilaje constructii si tractare.


Autoutilitare pentru service mobil dotate cu lăzi . Diagnoza electrica, electronica, hidraulica, mecanica - Mentenanta si service pentru utilaje pe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare