joi, 18 mai 2017

Antigel aral g12

Antigel aral g12

Nu ai găsit ce ai căutat? Antigel rosu aral litru fara silicanati. Completează o cerere de piese auto. Cererea este transmisă către firmele de piese auto și parcurile de dezmembrări. Incearca antigel original, Castrol sau Aral.


Antigel aral g12

HEPU Groz de ani buni ca antigel. Comparati preturile magazinelor online la Lichide antigel gasiti cel mai mic pret, si cumparati cel mai ieftin Lichid antigel din. Indicatie producator, VAG TL-774D (= G). La un 190D folosesc de cand lumea antigel Aral.


Stie cineva cine fabrica aceste antigeluri G? Se gaseste in Selgros Metro ? Schimb antigel - Page - Tehnic de postări oct. Mai multe rezultate de la vwforum. Lichidul protejează sistemul de racire de factorii . Cumpara acum de pe Okazii. G) dupa o spalare prealabila a sistemului de racire . Pana sa apara antigelul organic ( G), cu ce crezi ca au mers?


Antigel aral g12

ANTIGEL CONCENTRAT GROZ - KG. CYCLON CYCLONFLI-LONGLIFE( G), Agent de racire, gata de folosire, pe baza. Produse fabricate: uleiuri, antigel , solutii de curatare, etc. Lichid de racire anti-inghet, bazat pe etilenglicol cu aditivi organici anticorozivi foarte eficienti si impotriva depunerilor.


Este recomandat pentru circuitele . Sunt aparate care iti masoara punctul de inghetare a antigelului. Sfat antigel - Buna , cred ca sa mai discutat aceasta problema , doresc sa aflu cateva pareri de. Ce antigel recomandati( ARAL , HEPU etc.)? G, dar nu prea stiu cum sa il schimb!


Butoi antigel pentru motor 2litri, producator Aral. Caracteristici: Greutate (în kg): 795. Atentie la informatii de service: Numar bucati necesare: 1. ROSU dar, pe factura, scrie antigel CU silicati. Nu conţine nitriţi, amine, . Peugeot este intradevar cel roz, dar neaparat sa scrie pe el G, . DDiS ARAL , Cod: Antifreeze Extra.


Disponibilitate: Intreaba stoc. Aral cu silicati (deci verde), . CDTI Microbus Z13DTJ 75CP Specificatie. BUCUREŞTI, Uleiuri de transmisie, mărcile CASTROL, ARAL.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare